tiistai 7. toukokuuta 2013

Tyttö saa mitä tahtoo

Mintulla meni sulho vaihtoon tässä vähän aikaa sitten, kun suunnitellun kollin omistaja tuli toisiin aatoksiin. Lähes heti löytyi tytölle onneksi nuori komea herraskissa, jonka testi ja omistajan paperiasioita hoidettiin kuntoon pari viikkoa. Tänään sovin sitten astutussopimuksen tekemisestä perjantaina klo 18 kollin omistajan kanssa kollin kasvattajan luona. No Mintulla oli toiset suunnitelmat.

Jo muutaman päivän olin katsellut epäilevänä, josko Minttu aikoo aloittaa kiiman, kun edellisestä on jo 5,5vk ja normaali väli on ollut n. 6vk, jos maaliskuun huutokuuta ei lasketa. No tänään aiemmin päivällä katselin, että ehkä, mutta ilta seitsemältä aloin olla jo aika varma ja kasilta olivat jo poikaystäväni ja siskonikin samaa mieltä(Mintun mielestä poikaystäväni sisätossut näyttivät ihan kollilta ;) ).

No eikun soittoa kollin kasvattajalle, joka on toiminut viestinviejänä ja välittäjänä minun ja kollin omistajan välissä. Tämän jälkeen Pinkkitassun kasvattaja soitti kollin omistajalle ja pian olikin sovittu, että Minttu ja Pinkkitassun Dionysos(EUR d 24) saapuvat Pinkkitassun kissalaan häämatkalle klo 22 aikoihin. Me saavuimme Mintun (ja siskon ja poikaystävän) kanssa paikalle ensin ja Minttu pääsi hääsviittiin eli saunaosastolle tutustumaan paikkoihin. Varsin pian sen jälkeen saapui paikalle Didi ihmisväkensä kanssa ja Didi pääsi moikkailemaan tuttuja eli kasvattajan muita kissoja.

Paperiasiat saatiin kuntoon ja Minttu hengailee nyt ainakin tämän yön yksityissviitissään rentoutuen ja huomenna toivottavasti on valmis vastaanottamaan sulhonsa häitä viettämään. Ainakin Didin omistajien Minttua moikatessa suostui Minttu jopa hiukan siliteltäväksi, kun ensin saunan puolelta nostin syliin ja sitten päästin lattialle.

On hiukan epätodellinen tunne, kun oma kissa on pitkän odottelun jälkeen vihdoin sulhastelemassa. Tessa edustaa nyt ainoana väliaikaisesti kotona kissaväkeä ja saa nähdä, miten se ottaa "loman" Mintusta. Täällä ollaan kaikki sormet, varpaat ja liikkuvat osat ristissä, että tästä kiimasta tärppäisi ja heinäkuun puolessa välissä Minttu saisi katraan ihania terveitä pentuja.

Sitten vielä kuvia sulhosta:

Didi

Didi(oik.) ja Belagian Leo(vas.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti