perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kaapelitehtaalle näyttelyyn

SUROK järjestää tänä viikonloppuna näyttelyn Helsingissä Kaapelitehtaalla. Mintun, Nutun ja minut löytää paikan päältä molempina päivinä. Molempina päivinä paikalla on myös Jack(Errun Lupsakka lordi) ja sunnuntaina vielä Uuno(Errun Punainen paroni).

Lauantaina on loistava tilaisuus eurooppalaisista ja turkkilaisista roduista kiinnostuneille, sillä paikalle on tulossa yli 50 eurooppalaista eli rodulla on Breed BIS eli rotukilpailee vain keskenään oman loppukilpailun kera. Lauantaina paikalla on myös useampi kymmenen turkkilaista angoraa ja vania.

Sunnuntaina Mintulla on sitten kolmen jälkeläisen voimin siitosluokka ja kaikki "pennut" ovat jo yli vuoden, joten sertejä keräävät kaikki. Nuttu avoimessa luokassa, Uuno kastraattiluokassa ja Jack on jo Champion eli kerää jo Champion luokan sertejä.

Tervetuloa moikkaamaan, Mintun ja Nutun löytää pinkistä tuplasturdista :)

5 kommenttia:

  1. Sama osoite myös meillä :) Tosin vaan lauantaina.

    VastaaPoista
  2. Onnea näyttelyyn! Toivottavasti sekä kissat että niiden ihmiset pysyvät jaloillaan, koska Kaapelitehtaalla on tunnetusti kovin kuuma, jos aurinkoa pukkaa. Ja nyt on vielä tämmöiset jumalattomat lämpöasteet... Tsemppia siis!

    VastaaPoista