tiistai 31. maaliskuuta 2015

9vk ja uusia kokemuksia

Pennut täyttivät tänään 9vk ja sen kunniaksi ne saivat ensimmäistä kertaa päälleen valjaat totuttelua varten. Valjaita pidettiin vain hetki ja sitten siirrettiin seuraavalle "uhrille", kun ne päällä oltiin jo rauhallisia tai muuten rentouduttu (leikkiminenhän ei ole rauhoittumista tarkalleen ottaen). Hyvin positiivinen ensikokeilu, joten eiköhän nämä neidit saada valjaisiin tottumaan ainakin sisätiloissa (ulos ei mennä ennen kuin rokotukset on kunnossa).

Blue oli ensimmäinen "uhri". Valjaita yritettiin karistaa juoksemalla, pomppimalla, kierimällä ja vähän rapsuttelemalla, mutta aika nopeasti tyttö rauhottui.
Bluen haamukuvio on alkanut kadota näkyvistä ja tytön väri tummua. Savu neiti kyllä on, mutta näyttää siltä, että siitä on tulossa hyvä sellainen (täydellisen savun savuisuuden näkee vain karvoja kääntelemällä tai kissan liikkuessa).

Minni otti valjaat hiukan rauhallisemmin, vaikka kyllä neiti ne huomasi ja yritti niitä rapsutella pois takajalalla.
Tällä neidillä taas väri on kuviolle epäedullisessa kehitysvaiheessa, mutta tällaista se on pentujen kanssa.

Meeri ei ensin tiennyt mitä tehdä valjaat päällä, mutta pian alkoi valjeta, että ne päällä voi kyllä kulkea ja liikkua
Meerinkin väri on kehittymässä kuvion selkeyden suhteen tällä hetkellä, mutta sen kuvion sentään erottaa. Meeri etsii sijoituskotia.

Myy oli valjaat päällä rennoin ja tyytyi lähinnä söpöstelemään ne päällä omaan tapaansa.
"Jos näytän näin söpöltä, joku ottaa nää kohta pois mun päältä"

Muru ei alkuun tajunnut edes saaneensa päälle valjaat, mutta tajuttuaan asian, aloitti riehakkaimman valjaiden tiputusrodeon (mutta valjaathan ei pomppimalla tipu päältä). Kun neiti keskittyi jo leikkimään Myyn kanssa, vapautus tuli valjaista (ei voi irrottaa, kun on pahin rimpuilu, jotta tottumista tapahtuisi).
Ihailen Murun väriä itse päivittäin. Niin ihanan punertava kilpikonnasavu ja muutenkin niin nätti.

Ensimmäiseen rokotukseen ja Murun selän kuvaukseen on varattu aika ensi tiistaille (meni hiukan myöhemmäksi kuin olin ajatellut pääsiäisen takia). Pentujen rekisterikirjat tulivat tänään postissa, joten rokotusmerkinnät saadaan nyt suoraan niihin, kuten olin suunnitellut. Pikkuneidit ovat siis nyt virallisesti rekisteröityjä eurooppalaisia. Minni, Blue ja Meeri ovat myös jo ylittäneet kilon rajapyykin, Muru seuraa perässä reilun 900g painolla ja Myy painaa reilut 800g eli pian kaikki ovat ylittäneet luovutuksen minimipainon.

6 kommenttia:

 1. Nämä niiiin kaunistuvat kerta kerralta! ♥ Myyllä on tosi upea lämmin kilpparisävy ja kaikki ovat varsinkin noissa makoilukuvissa niin syliteltävän ja siliteltävän suloisia! ♥

  VastaaPoista
 2. Voi näitä suloisuuksia ♥♥

  VastaaPoista
 3. On ne vaan _söpöjä_ <3!

  VastaaPoista
 4. These kittens are absolutely adorable! Looks like they love their playtime with each other, thanks for the share. Hope you have a wonderful rest of your week. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista