keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Uusi kiipeilypuu ja tynnyri

Eilen meille kotiutui zooplussan kaksi viimeisintä pakettia (ensimmäinen kolmesta tuli jo maanantaina). Niistä löytyi zooplus.fi alesta ostettu kiipeilypuu ja raapimistynnyri. Alen aikaan näistä sai -20% kummastakin, joten rahaa säästyi 36 euroa (säästyi, koska nämä olisivat tulleet meille joka tapauksessa ja ostettiin sitten heti kun saatiin halvemmalla).


Kissat alkoivat heti tutkia raapimistynnyriä, kun sen paketista avasin. Jos tarkasti katsoo (kuvan voi klikata isommaksi) niin näkee tässä Topin tuolla sisällä :)


Tynnyri on tämä Diogenes, joka tosin alennuksen kanssa oli vain 42,32€.


Topi testaamassa makoilumahdollisuuksia.

Kiipeilypuu tuli osina kahdessa laatikossa ja se on Cebu. Tämän puun saa zooplus.com puolelta yleensä halvemmalla, mutta -20% ale teki siitä suomi-puolella halvemman eli maksettavaa jäi 103,20€. Huomattava säästö cominkin hintaan nähden, kun tämä oltiin jo päätetty ostaa (alun perin suunniteltiin syksyksi).


Huomaatte ehkä, että yläosa on meillä eri tavalla kuin tuossa kuvassa ja se johtuu, että tuossa kohdassa huonetta on niin matalakatto, ettei saatu kuvan mukaisesti pönkättyä kattoon, joten oltiin luovia ja näinkin se toimii :)
Tuonne alas "mökkiin" laitettiin meillä jo ollut peti, koska se vaikutti aika kovalta ja on tuo noin ainakin Tessalle kelvannut :)


Raapimistynnyri majailee alkututkimusten jälkeen makuuhuoneessa luvallisena raapimispaikkana (jos matot saisivat olla rauhassa) ja kissojen halutessa myös nukkuma/leikkipaikkana.


Tuo Cebu on paljon massiivisempi luonnossa kuin kuvissa näyttää, mutta olen kyllä tyytyväinen siihen näin vuorokauden kokemuksella. Hiukan kissat ovat varovaisia tuolla ylimmällä tasolla ja pussukoissa, mutta ehkä ihan hyvä niin ennen kuin kiipeilyvarmuus löytyy :)

1 kommentti:

  1. Meiltäkin löytyy tämä tynnyri! Tilattiin se oikeastaan näille matkatynnyriksi. Aina välillä tulee reissuja ja kissojen pitää päästä mummolle hoitoon. Tynnyri mahtuu täydellisesti auton takapenkille :D ja mummon matto säästyy raapimiselta.

    VastaaPoista