tiistai 29. lokakuuta 2013

Muutoksia

Kissaluku putosi perjantaina viiteen, kun Kilpuri löysi kodin ja muutti ilahduttamaan uutta omistajaansa. Viisi kissaa ei kuulosta vähältä, mutta se tuntuu siltä, kun pentujen määrä on nyt puolittunut. Pullu ja Sirvi etsivät vielä kotejaan, mutta henkilökohtaisesti ei harmita, että noin ihanat pojat ovat yhä ilonani. Pullu kehräsi viimeksi tänään pelkästään, koska katsoin pidempään, ja Sirvi hiippailee usein viereeni sohvalle nukkumaan.

Minttu ei enää maitobaaria juurikaan pidä auki, mutta muuten käyttäytyy yhä äidillisesti, jos ei painirökitystä lasketa. Tässä Minttu ja Pullu päiväunilla.

Kolmen pennun taloudessa riittää yhä vauhtia. Mm. reppuuni lisäämäni heijastin oli pari aamua sitten hitti...

Muutenkin näillä on jokin vastustamaton himo kiipeillä reppujen päällä.

Näin söpö ja ihana Sirvi.

Nuttu on menossa 9.11. Kouvolaan Drive-in näyttelyyn ensimmäiseen näyttelyynsä ja tuomarina on Vladimir Isakov. Mukaan mahdollisesti lähtee Pullu kaverikissaksi, jos ei pojalle ottajaa löydy ennen näyttelyä. Varsinkin kasvattajan ominaisuudessa jännittää, mitä tuomari sanoo Nutun väristä, joka ei ole niin hyvä hopea kuin saisi olla. Pari viikkoa aikaa toivoa, että väri paranee vielä ennen näyttelyä.

3 kommenttia:

 1. Pullu on sitten tullut isäänsä kehräyksessä. Didi alkaa usein kehrätä kun siihen ottaa katsekontaktia. Usein ei edes tiedä, että Didi on lähellä, mutta kehräys paljastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu, että Pullu on tullut kaikkein eniten isäänsä sekä luonteessa että ulkonäössä. Tollanen sopivan putkiaivoinen rakkauspakkaus.

   Poista
 2. Pullu on sitten tullut isäänsä kehräyksessä. Didi alkaa usein kehrätä kun siihen ottaa katsekontaktia. Usein ei edes tiedä, että Didi on lähellä, mutta kehräys paljastaa.

  VastaaPoista