sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lämmin kevätaurinko ja catnapattu

Tämän viikon säät on vihdoin kuvanneet käsitystäni keväästä. Aurinkoista ja lämmintä pääasiassa. Keskiviikkona Mintulle kävi hassusti, kun se pääsi/joutui ulos pitkästä aikaa. Minttuhan meillä ulkoilee kaikkein vähiten (omasta tahdostaan lisäisin).

Ensin oltiin taas hui kauhea, oon ulkona -asenteella, mutta vanhoista oppineena vein Mintun suoraan talon kulmalle, josta pääsee talon taakse ja metsään, jossa ei ole pyöräilijöitä, ihmisiä tai autoja toisin kuin suoraan rapun edessä saattaa olla ja näillä keleillä ihmisiä kulkeekin.

Minttu päättikin sitten suunnata metsän suojiin.


Metsästä löytyikin ihan kivoja juttuja, kuten ruohoa laidunnettavaksi (ja myöhemmin ihmisorjan siivottavaksi keittiön lattialta).

Kauas ei talosta menty, mutta vaikutti, että Minttu tykkäsi rauhallisesta metsästä.

Hienoja piilojakin oli tarjolla.

Ehkä Minttu ei sittenkään pääse välttymään ulkoilulta kokonaan, jos se voi ollakin oikeassa paikassa kivaakin ;)

Tämän päivän ulkoilija arpajaisissa vaihtoehtoja on viisi. Joko ihminen kissan tai useamman kanssa tai lähden ihan itse tuonne metsän poluille nauttimaan kauniista päivästä.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa metsää. :) Oon niiiiiin kateellinen tämmösistä hienoista kesäkuvista ja lämmöistä, täällä kesä on pahasti myöhässä. :/ Nytkin ulkona auringossa vain 13 astetta, vaikka viime vuonna tähän aikaan oli jo t-paitakeli.

  VastaaPoista
 2. Metsässä on tosiaan kivaa! Kokeilpa joskus kiipeillä puissa tai jahdata kimalaisia! -Devi-

  VastaaPoista
 3. Kokemukseni mukaan ympäristöllä on kissoihin suuri vaikutus. Metsä on ihana ja kiinnostava paikka kissalle, kerrostalopiha ei välttämättä, jos kissa arastelee. Meidän Ruska on pelokas kerrostalon pihassa mutta suojatussa maalaistalon pihassa kuin kotonaan. Rauhaa en ole edes kokeillut ulkoiluttaa kerrostalomme pihalla, mutta maalla ulkoileminen on ensimmäisestä kerrasta alkaen Rauhasta ollut mukavaa, kiinnostavaa, jännittävää.

  VastaaPoista
 4. Minttu näyttää oikein rohkealta!

  VastaaPoista