maanantai 21. heinäkuuta 2014

Vieraileva tähti

Meillä kävi suorastaan pöyristyttävä vieras sunnuntaina päivähoidossa (kissojen mielestä, ihmisten mielestä söpö ja hassu).

Ihmisten käsitys koiravieraan älykkyydestä

ja kissojen käsitys...

Jos Elli (5kk labradorinnoutaja, kissojen miesorjan vanhempien koira) piti sopivaa etäisyyttä, Minttu tyytyi vain pitämään epäilyttävää vierasta silmällä. Tessa ei rauhallisista koirista välitä, joten yritti tepastella ensin omaan tyyliinsä kunnes... Elli yritti alkaa leikkimään ja alkoi koiranpentujen tapaan hyppiä sivusuunnassa! Suorastaan järkyttävän epäilyttävää toimintaa. Sen jälkeen Tessa piti paremmin varansa koiran kanssa, vaikka lähietäisyydellä koira saikin olla. Nuttu... no voihan sen päivän viettää sängynkin alla :P

Ihmisorjat saivat testata päivän aikana pikatestin miten koiraystävällinen ympäristö uuden kotimme alue on. Koira puisto on sopivan lenkkietäisyyden päässä ja lähellä on myös pari puistoa, joten Ellin ei tarvinnut liikaa asvaltilla kävellä.

Oli päivä ollut aika rankka hoidokillekin, kun oli kotiin päästyään (parin tunnin kotimatka) mennyt nukkumaan ja herännyt vasta tänä aamuna (eli omistajansa olivat saaneet nauttia kunnon yöunista ja rauhallisesta koirasta).

Meillä näytti illalla koiran jo vähän aikaa sitten lähdettyä tältä. Olimme julmia orjia ja pusuttelimme (kissoja pusuttelemalla ja halimalla) sängyt omaan käyttöömme, vaikkakin Minttu suostui kokonaan siirtymään vasta, kun siirsin peittoa, jotta pääsisin itse sen alle. (Kuten kuvasta näkyy, Tessalla oli söpöyssuojaus, ettei sitä kehdattaisi häätää pois tieltä, valitettavasti ei toiminut.)

5 kommenttia:

 1. Ihana pörrökuva tuo eka! Ja viiminen... <3 Koiravieras voi olla melkoisen pelottava. Haiku tapasi uuden asuntomme pihalla borderterrierin ja ihmeen hyvin sulatti sen kun se pysyi n. parin metrin päässä. Jos yritti lähemmäs, niin sähinäähän siitä seurasi. Raku taasen pelkää koiria ja asuisi taatusti sängyn alla, jos sellainen tulisi kylään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu oppi pikkusiskoni koiran kanssa, että koira ei tajua sähinää mutta murina toimii. Nyt murina onkin automaatio sähinän sijaan koiran tavatessa. Ei jää tulkinnan varaa koiralle.

   Poista
 2. Söpöyssuojaus <3, aivan mahtavaa! Eihän tuommoista voi häätää mitenkään :-D.

  VastaaPoista
 3. Ai kun kiva vieras! Värinähälytys (lue: murina) käynnistyy meilläkin jos koiruus erehtyy kotireviirille.

  VastaaPoista