perjantai 21. marraskuuta 2014

Kosiomatkalla

Pitkä blogihiljaisuus (laiska bloggaaja pyytää nöyrästi anteeksi) on hyvä katkaista jännillä uutisilla. Minttu lähti tänään viettämään toivottavasti hyvin lemmekästä viikonloppua sulhonsa Katinhännän BigBrother Zalen luo (EUR as 23 eli sinihopeatiikeri).

Tiikeri se on, vaikka tämä taitaa olla se huonompi kylki kuvion suhteen ;)

Vielä edustusposeeraus:

Hääparin tutustuminen lähti varsin hyvin käyntiin, kun Zale tajusi, että saunaosastolle oli tuotu tyttö eikä mikä tahansa kissa.

Zale oli jo heti alkuun hyvin utelias uuden kaverin suhteen.Minttu pitää vielä hajurakoa, mutta nyt Zalen kotoa on tullut jo kuvia samalla lauteella makoilusta, joten olen hyvin toiveikas, että Minttu tuosta vielä lämpeää, kun kiima etenee sopivaan vaiheeseen viikonlopun aikana. Zalen pitää sitten vielä osoittaa omistajilleen, ettei ole enää mikään pikkupoika vaan tajua kyllä kissatytön päälle ;) Zalehan on jo 10kk ja 2vrk vanha eli kissakehityksessä pitäisi olla ihan kykeneväinen viihdyttämään jo tyttöjä :D

Jännityksellä täällä odotellaan uutisia Zalen luota ja sitten vasta jännää onkin, kun päästää kyttäämään Mintun tiineyden merkkejä 3-4vk päästä ja pentujen määrää ja synnytyksen ajankohtaa ja kaikkea muuta. Voitte kuvitella, missä ajatukset harhailee harva se minuutti nyt :D

5 kommenttia:

 1. Jännittävää! Toivottavasti tärppää 😊

  VastaaPoista
 2. Komea sulho, pidän peukkuja! ♥

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva kuulla teiltä tämmöisiä vipinäuutisia, mitähän tästä vielä onkaan tulossa! Menossa mukana seuraamassa :-).

  VastaaPoista
 4. Ai kun ihania uutisia! :D Kuuluiko saunaosastolta mitään lemmenleikkeihin viittaavia ääniefektejä? Peukutellaan siis onnistumisen puolesta täälläkin!

  VastaaPoista