keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Näyttelymenestystä

No nyt on Mintun ensimmäinen näyttely takana päin. Melkein 11h vietin näyttelypaikalla, mutta kannatti käydä. Tapasin mukavia kissaihmisiä ja sain eurooppalaiskasvattajilta vihreää valoa noviisi asiaan. Myös tuomari mainitsi Mintussa olevan eurooppalaispiirteitä (josta olin iloinen).

Valitettavasti näyttelykuvat ovat kännykässäni ja aika huonolaatuisia, kun onnistuin hukkaamaan mukana olleen kameran repun pohjalle. Tässä kuitenkin torstain pesun jälkeiset kuvat ja palkinnot.Topi tarjosi Mintulle myös apuaan turkin pesemisessä.

Mami oli pesun jälkeen epäilyttävä, niin turkkia piti mennä kuivaamaan turvaan kantokoppaan.


Menestystäkin näyttelyssä tuli oikein yllättävän paljon. Mintulla oli ensin lk luokassa vastassaan kilpikonnatiikerivalkoinen 1v kissa, jonka Minttu voitti kilpakumppanin turkin kunnon takia. Tämä sitten johti paneeliin, jossa Minttu sai vastaansa pk mustasavu pojan, jonka Minttu voitti! Eli Minttu oli näyttelyn paras kotikissa! Olin kyllä todella iloinen, että vauvastani pidettiin näin paljon :)


Hienojen ruusukkeiden ja pokaalin lisäksi Minttu sai pienen rapinatunnelin, surokissan viimenumeron (joka minulla oli jo) ja royal canin raksu lahjakortin 3-4kg raksusatsille. Pitää kai jotain raksua käydä sillä hakemassa, mikäli näyttelystä saaduista näytepusseista ei tule allergiaa. Hain nimittäin ilmaisnäytteet royal caninin sensible raksuja, vaikka en merkkiä pahemmin arvostakaan. Luultavasti voin kuitenkin käyttää RC:t parempien raksujen seassa.

1 kommentti:

  1. Onnittelut Mintulle hienosta näyttelymenestyksestä :) Upeat pystit sai myös kotiinviemisiksi!

    VastaaPoista