maanantai 5. maaliskuuta 2012

Olipa kerran maanantai

Ihmisellä oli alkanut lomaviikko ja hänelle oli tulossa kaksi kissanruokapakettia postin kautta. Valitettavasti ihminen vain asui kerrostalossa, jonka rapun ovi on lukossa eikä hän saanut paketteja kätevästi kotiin tuotuna.

Oli kaunis päivä, joten ihminen ajatteli viedä kollipoikansa ulkoilemaan odotellessaan, että paketti ehtii postikonttoriin noudettavaksi. Ihmisen ja kollipojan ulkoilu menikin hyvin ja he tutkivat pihapiiriä aikaisempaa laajemmin.

Iltapäivällä ennen kahta ihminen päätti kuitenkin, että on aika käydä kaupassa ja postissa. Ihminen otti pulkkansa mukaan postipaketteja varten. Hän osti kaupasta hiukan aineksia illan ruokaa varten ja astui postikonttoriin hakemaan pakettejaan.

Paketit painoivat 19kg ja 14kg ja ensin ihmisen piti kantaa ne lumen/jään päälle, jotta saisi pulkan liikkumaan. Tämän jälkeen ihminen raahasi 30kg kissanruokaa pulkassa kävelyteitä ja nosteli paketit isompien sulien kohtien yli ja lastasi ne taas pulkkaan.

Kun ihminen vihdoin pääsi kotiin monien lepotaukojen jälkeen, oli hänen pakko juoda hiukan limua palkinnoksi ja suun kostukkeeksi. Ihminen lepäsi hetken (kirjoittaen blogiinsa) ja avasi paketit kiittäen ettei tarvitsisi raahata yhtään pakettia seuraavaan 1,5 kuukauteen.

Että kaikkea sitä tuleekin kissojen vuoksi tehtyä.

P.S. Huomenna pääsen sitten vielä työntelemään Topia ja Tessaa rattaissa eläinlääkäriin 2km matkan, kun en luota että jalkakäytävät olisivat tarpeeksi lumisia ja kivettömiä pulkalle, jonka pohja kului jo tänään aika paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti