lauantai 24. maaliskuuta 2012

TunnustusBlogini sai tunnustuksen Kissaklaanilta

Iso kiitos tästä tunnustuksesta Sonjalle :)

Tunnustukseen kuuluu:

1. Kertoa linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoittaa seitsemän satunnaista faktaa itsestään.
3. Lahjoittaa tämä sama tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Eli faktoja pitäisi kertoa. Näin kissabloggaajan pitää miettiä kertooko ne itsestään vai kissoistaan ja ajattelin nyt tehdä tällaisen sekalaisen koko joukon paljastelun :D

1. Täytin kaksi päivää sitten 21 ja olen viettänyt joka vuosi jonkin sortin sukulaissynttäreitä.

2. Minttu on hiukan arka uusien ihmisten suhteen, mutta tyttöä saa silti vieraatkin silittää, jos Minttu on kiipeilypuussa ylhäällä isolla tasolla tai pussukassa. Tämä tuli todistettua juuri, kun sukulaiseni olivat kylässä viime vkl.

3. Tessa on nykyään ensimmäinen kissoista, joka tulee ovelle vastaan kotiin tullessa.

4. Olen ilmottautunut 9.4. olevalle SUROKin kasvattajan peruskurssille, jonka jälkeen hyvin todennäköisesti haen kasvattajanimeä :)

5. Tessa on valinnut viileän sisäilman takia omaksi paikakseen kiipeilypuun mökin, jota kukaan ei oikein käyttänyt ennen muuttoa.

6. Topi on läheisriippuvainen otus, joka pesee ja halii kumpaakin tyttökaveriaan päivittäin ja kuolisi varmaan yksinäisyyteen ilman kissakaveria koulupäivieni aikana

7. Minttu on parin kuukauden sopeutumisen jälkeen alkanut hakea hellyyttä myös siskoltani ja Tessa ja Minttu toimivat sairaanhoitajina, kun siskoni sairasti kotona tällä viikolla

Jaan tunnustuksen seuraaville blogeille:
Every day is caturday!
Karvahelvetti
Koratiaan
All you need is White
ikisinkku

Valitettavasti en oikein keksinyt enempää blogeja, jotka eivät olisi tunnustusta jo saaneet (enkä näistä kaikistakaan ole varma).

1 kommentti:

  1. Ahahah. Juurikin äsken päivitin blogiini tunnustuksen ja jaoin sen myös sinulle! :) Tämähän meniki sitten ihan putkeen! :D Thihhihii!

    VastaaPoista