sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Reissukissa ja yövapaus

Vietin lauantai-sunnuntai välin äitini luona, sillä serkullani oli eilen sunnuntaina rippijuhlat ja kirkossa piti olla klo 10.
Omat kissani ovat jo niin isoja, että pärjäävät hyvin yhden yön yksin kotona, kunhan raksuja, vettä ja hiekkalaatikoita on tarpeeksi. Mikke on kuitenkin vielä liian pieni eikä edes syö raksuja, joten minun olisi pitänyt jättää se eristykseen märkäruokakasan kanssa, joka ehtisi kuivua sunnuntai aamuun mennessä. Tästä syystä otinkin sitten Miken mukaan ja reissasimme metrolla ja junalla äitini luo.

Mikke nukkui junamatkat kumpaankin suuntaan ja heräsi upeasti muutamia minuutteja ennen päätepysäkkejä :) Metrossakin se rauhottui kotimatkalla. Mikke on nyt kulkenut autolla, bussilla, metrolla ja junalla. Laivaan ja lentokoneeseen totutus menisi jo hiukan liian kalliiksi ;)

Äidilläni on nyt muutaman kuukauden ikäinen n. 7kg koiranpentu, jonka Mikke myös tapasi. Mikke ja Alec olivat toisensa nähneet nopeasti jo Miken synnyinnavetassa, mutta nyt ne olivat kunnolla ekaa kertaa tutustumassa. Mikke teki koiralle selväksi, että hänelle ei ryppyillä, mutta koira oli ihan ok, jos se ei tehnyt äkkiliikkeitä, ja Alec yritti leikkiä Miken kanssa ja sitten alistaa Mikkeä, mutta pikkukissahan ei sitä ymmärtänyt.

Mikellä on tämän viikon to-pe sama reissu edessä kanssani juhannuksen takia. Onpahan ainakin totutettu matkustamiseen ja koiraan ennen uuteen kotiin muuttamista. Eikä muuten tarvitse matkustaa ilman juttukavereita, kun joku aina alkaa kysellä Miken ikää, nimeä tai muuten vaan alkaa ihastella :D

Mikke sai myös viime yön olla ensimmäisen kerran poissa eristyksestä. Alan jo luottaa siihen, että tuo napero ei kauheuksia tee ja osaa kyllä käyttää hiekkalaatikkoa. Ainakin vaikuttaa, että mitään ei ole tuhottu. Mikke tosin ei onneksi osaa vielä hyppiä kovin korkealle, joten yritin pelastaa johtoja lattioilta ylemmäs, ettei niitä nakerrella. Jossain vaiheessa on Miken kuitenkin opittava elämään nätisti myös valvomatta normaalissa kodissa. Tosin äidilläni se saa vielä viettää yöt ja poissaolomme vessassa, sillä äitini koti ei ole kissanpentuvarma (Mikke kun löytää kaikki pienet kolot), eikä Mikkeä uskalla vielä jättää koiran kanssa valvomatta.

Mikelle tulee arvioidusti 7 viikkoa täyteen huomenna ja poika on kyllä kasvanut parissa viikossa selvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti