keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Miken uusi koti ja rokotus

Etsin tässä pari viikkoa aktiivisemmin Mikelle kotia ja hyvä sellainen löytyi viime viikonloppuna. Laitoin yhteen facebook ryhmään ilmoituksen perjantaina ja lauantaiaamuna sain viestiä pariskunnalta, jolla on jo kaksi ragdollia ja whippet. Sunnuntaina pariskunta tuli käymään täällä katsomassa Mikkeä ja viipyi vahingossa yli 3 tuntia, kun juttu luisti ja halusin antaa heidän rauhassa tutustua Mikkeen.

Sovimme pariskunnan kanssa, että käytän Miken ensimmäisessä rokotuksessa ennen muuttoa, joka on 27.7. jotta Mikellä olisi jo jonkinlainen tautisuoja.
Eilen vein sitten Miken ja Mintun rokotuksille ja siellä eläinlääkäri totesi Miken olevan terve kissanpentu. Hiukan Mikkeä kyllä jännitti matkat (bussi ja metro) sekä eläinlääkäri, mutta rokottaminen meni kummallakin kissalla oikein hyvin. Napatyrä tosin Mikellä on eläinlääkärinkin mielestä, mutta pieni sellainen.

Ikävää tässä kotihoitotilanteessa on, että Mikke on koko ajan vain muuttunut söpömmäksi ja luonne on tullut paremmin esiin ja parin viikon päästä pitäisi sitten antaa herra pois. Mutta helpottaa tietää, että hyvään ja rakastavaan kotiin Mikke pääsee, jossa ymmärretään myös että rapatessa roiskuu ja pennut osaavat olla tuholaisia, mikäli niille jättää tilaisuuksia(kuten kivoja ohuita sähköjohtoja lojumaan).

Tällaisia kuulumisia siis täältä, jossa itse hankin kesätöillä rahaa Mintun siitostesteihin (arviolta menee 500€ kolmen kissan eri asteisiin testeihin).

Odotan myös innolla Surokin näyttelyä 28.7. johon menemme Topin kanssa ja erityisesti URK:n 11.8. näyttelyä, johon mennään Mintun kanssa mm. bongailemaan sulhasehdokkaita ;)

1 kommentti:

  1. Upea juttu tuo Miken kodin löytyminen :)
    Täällä myös kovasti odotetaan näyttelyitä. Sovitaan siitä kyytihommasta vielä ennen näyttelyä! :)

    VastaaPoista