torstai 8. marraskuuta 2012

Drive-In 3.11.12 Helsinki

Pian tässä on jo viikko näyttelystäkin kulunut ja kuukausi edellisestä päivityksestä. Laiska bloggaaja vetoaa aktivoituneeseen seuraelämään ;)

Kävimme Mintun ja Topin kanssa Ery-Sydin järjestemässä Drive-In näyttelyssä viime lauantaina. Minä iloitsin, sillä näyttelyn takia ei kerrankin tarvinnut herätä klo 5-6 välillä vaan saavuin paikalle vasta ennen yhtätoista kissa-agilityn takia.

Kävimme Topin kanssa kokeilemassa agilitymeininkiä virallisemmin ja Topista se vaikutti kyllä olevan kivaa. Minusta se olisi ollut kivempaa, jos esteet olisi suoritettukin eikä vaan puskettu omistautuneesti :D
Valitettavasti itse arvostelussa Topi oli taas tsuh tsuh eli suhisi, vaikka muuten oli kyllä helposti käsiteltävä ja puskikin tuomaria. No ei suhisijat kotikissoissa pärjää niin vikoiksi jäätiin lyhytkarva uroksissa.


Mintulle lähdettiin hakemaan viimeistä sertiä avoimessa luokassa. Kyllähän se serti sieltä irtosi, vaikka TP valintoihinkaan ei tullut kutsua. Kotiin palattiin kuitenkin Champion -titteliä rikkaampana, joten ei ollut hukkareissu :)

Itse näyttelyä kommentoidakseni Drive-In konsepti on kyllä kiva. Saa nukkua pitkään ja lähteä, kun on oman kissan lopullisen tuloksen ja arvostelusetelin saanut käsiinsä. Käytännössä tosin oli ennen yhtätoista lauantaina vaikea enää löytää tuplasturdille paikkaa, halli oli varsin täynnä ja arvosteluseteliä joutui odottamaan hetken (jonka kyllä ymmärrän, kun sihteeristössä on rajallinen määrä ihmisiä). 4h näyttelytilassa on kuitenkin paljon kivempi päivänä, jolloin kissat ei oikein pärjää kuin 10h. Alkuperäisessä informaatiossa luki vielä, ettei tuomari saa aloittaa tietyn rodun+värin arvostelua ennen annettua aikaa, mutta Topin tuomari oli etuajassa ja aika lähellä taisi käydä, ettei oltaisi sitä arvostelua missattu. Siitä siis pitkä miinus.

2 kommenttia:

 1. Heiii.... Tiedätkös, mitä on tapahtunut kissamaailman foorumille? Facebookissa on varmaan jotain tietoa, mutta en itse kuulu sinne, joten häiriköin nyt blogiasi OT-kommentilla :) Kiitti jo etukäteen!

  Terv. ei-niin-aktiivinen-kissisläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foorumilla oli spämmibottirobotin aiheuttamaa ongelmaa, jonka takia se oli alhaalla hetken.

   Poista