maanantai 10. helmikuuta 2014

Errun Mahtava markiisi lähes 7kk

Kävin eilen moikkaamassa Mahtavaa markiisia eli Mattsia (ent. Hämy) uudessa kodissaan ja mukana oli tietysti kamera. En ollut nähnyt poikaa 4 kuukauteen, joten poika oli kasvanut ihan reippaasti ja näytti vielä näihin kotona vaikuttaviin pentuihin verrattuna isommalta. Painoa oli eilen vierailuni aikana punnittuna n. 3,6kg. Todella reipas poika oli ja sain rapsutella ja tuomallani lelulla leikittiin innolla, kunnes väsymys iski kaikesta viihdyttämisestä.

Kesken leikin kuva.

Katsokaa nyt miten isolta ja miehiseltä Matts alkaa jo näyttää!

Sitten alkoi iskeä väsy.

Tässä kuvassa huomaa Mattsin muistuttavan emoaan ainakin tästä kuvakulmasta.

Valaistus oli aika hämärä, joten tässä salamalla otetussa kuvassa näkyy todellinen turkin väri paremmin.

Kuva profiilista.

Kuvioiden suhteen Matts muistuttaa myös emoaan. Täpliä ne on, mutta ei paljon tarvitsisi, että kuviot olisivat raitoja enemmän.

Luonne tällä mussukalla on kultaa ja perheensä on ollut todella tyytyväinen valintaansa. Matts on ainoana kissana ja huomiota tulee myös perheen pojan kavereilta.

Itse olen nyt huomannut, että pahin ikävä pentuja tulee, kun niitä tai kuvia niistä näkee ja muistaa millaisia mussukoita ne olivat pieninä. Iloiseksi kuitenkin tekee, kun oma kasvatti tuo paljon iloa perheensä elämään ja voi hyvin. :)

3 kommenttia:

  1. Hyvin on syötetty jo hoidettu Matts :) Hyvä niin. KOmee kollinalku.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  2. Eka kertaa täällä blogissa. Pitihän Mattsia vähän kehua, on niin komia kolli. Melkein kuin tyttäreni Aapo-kisu,jota saan silloin tällöin käydä hellimässä. Palkaksi saan ihanaa "hyrinää" :). Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista