tiistai 4. helmikuuta 2014

SUROK Lahti 25.-26.1.14

Osallistuimme tammikuun lopussa koko oman eurooppalaisjengini kanssa SUROKin Lahden näyttelyyn. Lauantaina oli paikalla Minttu, Nuttu ja Sirvi sekä omistajiensa mukana Jack (ent. Pullu aka Errun Lupsakka lordi). Sunnuntaina omista kissoistani edustamassa oli vain Nuttu ja toimin itse tuomarin assistenttina. Myös Jack oli sunnuntaina paikalla.

Lauantain tuomari Anne-Gro Edstrøm tykkäsi selvästi eurooppalaisista rotuna ja omatkin kissani saivat kehuja, vaikkeivät täydellisiä olekaan. Nuttu ja Sirvi saivat EX1 tulokset ja kävivät tuomarin parhaan pennun valinnassa pyörähtämässä (Nuttu taisi olla tuomarin tokaparas, mutta hävisi brittipennulle). Minttu sai CACIB sertinsä ja kävi tuomarin parhaan valinnoissa, vaikkei siellä pärjännytkään liian elegantin olemuksensa vuoksi. Päästä tuomari kyllä tykkäsi paljon. Jack sai myös molempina päivinä EX1 tuloksen ja kävi pyörähtämässä tuomarin parhaan valinnassa. Nuttu oli sunnuntaina myös EX1 ja kävi tuomarin parhaan valinnassa.

Lauantaina siitosluokissa ei ollut kovin paljon kilpailua ja Minttu oli kategorian 3 paras siitosnaaras voittaen toisen eurooppalaisnaaraan, jonka nuorista jälkeläisistä kaksi oli saman värisinä vastakkain nuorten luokassa (eli toisen naaraan pennut saivat 2x EX1 ja 1x EX2).

Sirvi ja Nuttu sturdissa nukkumassa.


Jackista on kasvanut iso ja komea poika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti