keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Aprillipäivän anti-pila

Eilen oli vihdoin Tessan hammaslääkärissä käynti. Eilen klo 18 jätin tytön hampaiden kuvaukseen ja poistoon. Alustavasti oli toisen eläinlääkärin arvion mukaan poistettava kaksi hammasta, mutta suun kuvauksen jälkeen leikkaavan eläinlääkärin mielestä vain yksi hammas tarvitsi poistaa ja operaatio lyheni ja halpeni (ihmisorja ei yhtään valita halvemmasta hinnasta, kuin mihin oli varautunut).

Tessa ei oikein arvostanut kantokassiin ja eläinlääkäriin joutumista ja otti naamalleen taas kiukkuisimman ilmeensä. Tämä kissa on oikeasti ilmeikäs ja ihminenkin osaa tulkata sen naamasta millä tuulella neiti on.

Kotimatkalla oli aika pöllähtänyt kissa, joka tajusi kyllä rauhoitus-, heräte- ja kipulääkepöllyissä edelleen näyttää yrmeää naamaa.

Kotona meno oli ensin matalana hiippailua pysähtymättä kovin pitkäksi aikaa mihinkään. Ihmisten tarjoamille pesille ja sylillekin näytettiin perävaloja varsin nopeasti. Yöraksut kyllä sitten maistui innolla, kun edellinen ruoka oli ollut aamupala klo 10 aikoihin. Ei tuonne suuhun kipulääkkeiden kanssa ainakaan taida kauheasti sattua, kun raksut meni niin innolla eikä kaunaa kanneta, kun Tessa pörrää sylissä jo. Saatiin mukaan vielä kolmen päivän metacam kipulääkitys, joista ekan annoksen annan luultavasti illalla, kun pistoskipulääke on saatu eilen illalla ja nyt vaikuttaa pirteältä ja tyytyväiseltä hammaspotilas.

Täytyy vielä todeta, että onneksi on nätisti julkisissakin matkustavat kissat. Muutaman kerran Tessa naukaisi vastalauseen, mutta muuten leikitään vaan näkymätöntä.

5 kommenttia:

 1. Onneksi kaikki meni hyvin hammaslääkärillä. Coco varmaan matkustaisi hyvinkin julkisissa, mutta Bertta määkyisi koko matkan... kuten autossakin. Arvatkaa onko 4 tunnin automatka mökille hauskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti ole kovin suurta iloa korville mökkimatka. Meillä Tessa saattaa vain pari kertaa protestoida, Minttu on hiljaa ja kuvittelee varmaan mielikuvaharjoituksilla olevansa kotona ja pennut jossain vaiheessa toteaa, että tylsää, päästäisitkö jo pois, jos tosi kauan kestää tylsä matka.

   Poista
 2. Meillä on hammaslääkäri edessä huomenna. Hammaskiveä poistetaan ja varmasti taas ne veriarvotkin tutkitaan ja se korva.

  VastaaPoista
 3. Kivaa kun lasku halpeni ja kisullakin nopeampaa parantua. :) Jääkö tämä toinen hammas nyt tarkkailuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muita hampaita tarkkaillaan nyt sitten. Ainakin syksyllä on rokotukset taas edessä, jolloin saa eläinlääkäri taas katsoa suunkin tilanteen.

   Poista