keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Pidä tiukasti kii

Hali hali pus pus tuntuu olevan menon nimi, kun puhutaan meidän eurojengistä ja varsinkin näistä kahdesta.
Poikaystäväni jo vitsillä ehotti puhuttelun pitämistä euroille, ettei Tessaa saa jättää leikkien ja unikasojen ulkopuolelle ;) Epäilen kyllä itse vahvasti, että Tessa on vaan tyytyväinen, kun ei joudu innokkaiden pentujen nukkuma-aluseksi ja itse jättäytyy painileikkien ulkopuolelle yleensä.

Lähes vainoharhainen omistaja täällä harkitsee jo luustokuvauksia Tessalle lonkkien, spondyloosin ja nivelrikon varalta, kun tyttö ei pompi ja riehu samaan malliin enää kuin nämä kolme muuta (joista toki kaksi on energisiä pentuja vielä).

6 kommenttia:

 1. Ääääääääää miten söpöjä! <3 Nuttu selvästi koittaa vihjailla, ettei veli ole myytävänä. ;)

  Uskoisin, että tuo hyppimättömyys johtuu muista kissoista. Jos Tessa ei tahdo kilpailla niiden kanssa tilasta ja huomiosta? Meillä muuten hyvin aktiivinen Haiku yleensä vetäytyy yhteisleikeissä, mutta jos sen kanssa leikkii kahdestaan, niin vauhtia kyllä piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tessa kyllä häiriintyy helpoiten muiden kissojen tunkemisesta leikkiin. Se on aina ollut sellainen erakkomaisempi eikä harrasta kasanukkumisia omasta tahdostaan. Yhtä sulkahuiskaa oikein pyytää kaapista (tietää tasan missä sitä pidetään), mutta tyhmät pennut tulee yleensä pilaamaan kaiken :P

   Poista
 2. Voi kun söpöjä :) Musta tuntuu että tämä hellyydenkipeys on tämän pentueen ominaisuus. Meilläkin on Jack koiran kyljessä kiinni ja jos koiraa ei ole niin sit mielellään tungetaan jommankumman ruokkijan kainaloon :)

  VastaaPoista
 3. Siskonpeti paras peti! ;)

  Ja Tessahan alkaa olla jo nuori aikuinen, eikä kakara.
  Tuli vaan mieleen, etteihän vaan neidin hampit juimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin hampit juilia, mutta pian tulee siihen apua. Katotaan saadaanko energisempi tyttö sitten poistojen ja hyvien huumehien avustuksella.

   Poista