sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

B-pentue lähes 5vk

On pitänyt hiukan kiirettä (tiedätte varmaan sen ilmiön, että tärkeiden deadline aikojen lähestyessä myös kaikilla muilla elämän alueilla tapahtuu, että varmasti on stressi ja kiire). Tälle viikolle mahtui eläinlääkärireissun lisäksi minun RTK kokoukseni, parit pennun katsoja, pari pennun varausta, Eurooppalaiskissa renkaan ohjelmaa ja tässä vain kissoihin liittyvät asiat.

Tänään sisko ehti tulla kuvaamaan pentuja (tiistaina ei onnistunut, kun kokoustin koko illan toisella paikkakunnalla), joten saatte nyt 4-5vk ikäiset pennut kuvia.

Myy, varattu
Myyhyn heti ensimmäisistä kuvista saakka ihastuneet ihmiset varasivat Myyn itselleen. Myy on oikea hurmuri, joka on kietonut jo useita ihmisiä häntänsä ympärille, joten ei mikään ihme, että oma koti löytyi nopeasti. Tosin vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan, mutta uudessa kodissa odottaa jo kissakaveri, jonka kanssa voi keppostella sitten yhdessä ;)

Meeri, etsii sijoituskotia
Muutaman mutkan kautta Meeri valikoitui jatkokasvatukseen, joka sopii oikein hyvin, koska Myyn lisäksi tässä on toinen luonnelempparini tästä pentueesta. Kiipeää jo sängylle viereeni telmimään (pakko päästä, kun huomaa minun olevan siellä esim. aamulla hereillä). Muistuttaa ulkonäkönsä aika paljon isäänsä minun silmiini, joka on oikein hyvä asia. Kuvio kehittymässä täplikkääksi. Rohkea, ihmisläheinen ja aivan ihana.

Minni, varattu
Minnillä riittää myös virtaa, mutta se ei ole ihan yhtä rämäpäinen kuin siskonsa. Hetken voi käyttää harkintaa onko uusi ihminen varmasti kiva ennen kuin ollaan kiivetty kuitenkin jo syliin tai viipotettu siskojen perässä uusiin seikkailuihin. Tämäkin neiti menee perheeseen, jossa ihastuttiin tyttöön jo kuvista heti alusta.

Blue (joka siis onkin tyttö), vapaa ja kaulassa pieni värivirhe, joka ei kokonaan estä näyttelyitä.
Bluen yksi lempinimi on tuhatjalka, koska vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä riittää. Syliinkin tosin rauhoitutaan sen jälkeen, kun on riehuttu tarpeeksi ja siis sylissähän voi myös riehua. Kissakaveri uudessa kodissa olisi oikein kiva asia ihan omistajien huumorintajun säilyttämiseksi. Jos kissakaveria ei ole valmiiksi niin pari siskoa on myös vielä sitä kotia/sijoituskotia vailla ;)

Muru, vapaa ja selkämutka, joka tuottaa persoonallisen ulkonäön, mutta ei ole juuri tyttöä haitannut.
Murusta nyt vain yksi kuva, koska ilman luonnonvaloa kilpikonna kissan kuvaaminen on varsin haasteellista. Tämä tyttö on ehkä erilainen ja mutka saa hännän sojottamaan pystyssä ollessa hiukan sivulle, mutta sehän ei estä häntä pystyssä viipottamista tai seikkailua, siskojen rökittämisestä puhumattakaan. Hiukan rauhallisempi kuin vauhdikkain trio, mutta utelias ja rohkea tyyppi.

Viikon ryhmäpotretit:
Totuus lähes 5vk ikäisten pentujen kuvaamisesta, tämä lasketaan vielä suhteellisen onnistuneeksi otokseksi :D
Viikon paras potretti, jossa Bluella on jo superturbomoottori käynnistymässä ja muut jo menossa tai harkitsemassa jonnekin muualle lähtemistä
Maitobaarin värisuora

Tähän lopuksi vielä todistusaineistoa siitä, että Nuttu on jo ihan hyvää pataa pentujen kanssa. Niitä vähän pestään ja vahditaan ja pian varmaan leikitäänkin yhdessä.
Tosin tämä on Nutun mielipide todistusaineiston hankkimisesta silloin, kun Nuttu on hyvää pataa kakaroitten kanssa:
"Apua sähän kuvaat tätä, et tasan julkaise näitä missään tai maine menee!"

3 kommenttia: