keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kastroitu kolli

Topi leikattiin viikko sitten reilun 5kk ikäisenä, koska pojalla oli alkanut kollin elkeet jo hiukan liikaa näkyä. Me kun ei haluta kahta mahdollista puolisisarusta keskenään pennuttaa niin tämä oli se järkevin vaihtoehto.Itse oli töissä klo 10-16, kun Topilla oli leikkausaika kymmeneltä aamulla. Mies vei Topin leikattavaksi ja haki yhden jälkeen kotiin. Hoitaja oli sanonut, että Topi saattaa nukkua vielä kotona 3-4 tuntia, mutta Topi ei selvästikään saanut sitä tietoa. Oli kuulemma puskenut miestä heti kopasta päästyään ja väsyttänyt Tessan leikeillä. Kun tulin kotiin neljän jälkeen, oli vastassa puskutraktori ja Tessa veteli sikeitä. Nyt näin jälkikäteen vähän epäilyttää, että Topin saamat kipulääkkeet olisi nostanut pojun pään hiukan lähemmäs pilviä. Ihan oma itsensä se, kun ei ollut vaan ehkä hiukan liian iloinen ja energinen :D

Sitten loppuviikon Topi olikin normaalia väsyneempi ja rauhallisempi, mutta ymmärtäähän tuon. Jos on poika ollut hiukan kipeä ja vihdoin tajunnut olevansa toipilas. Tessa vaati sitten näinä torkkupäivinä extra huomiota, kun ei ollut kunnon painikaveria.


Nyt Topi on ollut pari päivää jo oma itsensä ja leikkaushaavat näyttää aika hyvältä. Etutassun ajeltuun kohtaankin kasvaa jo uusia karvoja. Pienet leikkaushaavat ja ajeltu kohta tassussa ovatkin ne ainoat asiat, joista nyt näkee, että Topi leikattiin. Paitsi ehkä että kolleilua ei ole näkynyt viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti