keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Pieni potilas

Tessa kävi steriloitavana eilen ja samalla tytölle laitettiin mikrosiru.

Vein Tessan eläinlääkärille jo kahdeksan jälkeen aamulla, mutta tytön leikkausaika oli vasta yhdeltätoista ja kotiin murun sai hakea kahden jälkeen.

Kotona heti kopan auettua sieltä pinkaisi vaappuva katti, joka pian lätsähti kyljelleen lattialle. Hiukan aikaa Tessalla meni päästä jaloilleen ja kävely tapahtui ensin takaperin. Tosin epäilen, että osasyynä oli sukkapuku, joka lamautti.

Topin mielestä kaveri oli aluksi kauhean epäilyttävä kaulurin ja oudon verkkopuvun takia ja ensin piti vähän pörhistellä ja sitten pitää turvaväliä, kunnes uskalsi tulla lähemmäs toteamaan, että on se sama Tessa vieläkin.

Nälkä tytöllä oli hirmuinen, kun ei ollut syönyt 20 tuntiin ja kun tyttö vaikutti olevan hereillä ja suht normaali niin saikin täytettä pieneen masuun.

Kauluri lähti tytöltä alta viiden minuutin ja ei laitettu sitä takaisin, kun se kuitenkin revittäisiin pois heti uudestaan ja onhan neidillä sukkapukukin.
Etutassuja ollaankin saatu laitella takaisin puvun reikiin, kun niistäkin tyttö on saanut tassunsa pois useaan otteeseen.

Tessa vaikuttaa ihan hyvinvoivalta ja annoin tänään kipulääkettä vielä varmuuden vuoksi. Kiipeilemään ja hyppimäänkin Tessa on ehtinyt, kun silmä on välttänyt. Eli ei neiti kovin kipeä voi olla.

Nyt vaan toivotaan, että prinsessa paranee nopeasti ja hyvin niin saa Topi taas luvallisesti painikaverinsa takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti