lauantai 5. toukokuuta 2012

Miten käytät 6,5h PetExpossa/kissanäyttelyssä ilman kissaa

Kävin viime viikon lauantaina PetExpossa Helsingissä ja aikaa kului hiukan odotettua enemmän. Menin paikan päälle asenteella siellä ennen puolta päivää ja lähden sitten, kun ei ole enää tekemistä. Eli ajattelin ottaa ilon irti koko pääsymaksusta (opiskelijalle 10€). Olisi siellä messukeskuksessa ollut muutakin kuin se eläinpuoli, mutta enhän mä ehtinyt käymään muissa ;)

Pääsin ovesta sisään ennen puoli kahtatoista ja suunnistin suoraan PetExpoon ja siellä kissanäyttelyalueelle. Aloitin sitten perus kissojen katselulla ja ensin huomasin tutun kasvattajan kissat häkeissä ja pian sen jälkeen tutun näköisen kissan, jonka omistajan kanssa sitten juteltiinkin aika paljon useampaan otteeseen :) Kyseessä on hyvin komean punatabby eurooppalaisen ihana omistaja (on Viljo kissakin ihana). Bongasin sitten myös pari muuta tutuksi tullutta eurooppalaiskasvattajaa.
Shoppailin myös kissoille pari aktivointilelua, pari kissalehteä (3€ 2 lehteä, joista kissafani olisi pelkiltään kaupoissa 5,90€), haalin ilmaisnäytteitä useammasta paikasta ja ostinkin ihan itse Ziwipeakin märkäruokaa sekä 2kg Power of naturen raksuja. Seurasin myös kissa-agilityn finaalin loppua ja kyselin seuraavista kisoista (Topi voisi tykätä) ja annoin sähköpostiosoitteeni temppukoulutustapahtumaa silmällä pitäen (on siis suunnitteilla).

Tuli sitä myös juhlittua eurooppalaiskasvattajan noviisina rekisteröidyn kissan supreme champion -titteliä (korkein titteli, jonka kissa voi serteillä saada) ja kotikissa Pekun 10v synttäreitä + RUROK vuoden kissa palkintoa x2.

Lopulta jäin vielä seuraamaan paneeliakin, kerta olin vielä paikalla enkä ollenkaan tylsistynyt. Kolmoskategoria oli ensin (eli bongailin eurooppalaisia) ja kolmantena kotikissat, jossa piti seurata miten Peku pärjää. Sitten olinkin matkalla kohti ulko-ovea, kun tuli kuulutus, että messut sulkeutuvat vartin päästä :D

Kyllä sitä rahaa meni, mutta tämän verran tuli kuitenkin tavaraakin kotiin:
Sisäänpääsymaksu 10€
Nina Ottonsonin aktivointikiekko 19€
Aktivointikuutio 6€
Kissalehdet 3€
Ziwipeak 5prk 10€
Power of nature Meadowland mix 2kg (irtotavarana) 18€
Eli meni hiukan enemmän rahaa, kuin suunnittelin (eli en osta mitään kovin helposti...), mutta perustelut on hyviä ;) eli hyvä tarjous(kissalehdet, aktivointikuutio, ziwipeak), saa oikeastaan vain näyttelyistä(raksut) ja en ole nähnyt muualla ja vaikuttaa hyvältä (aktivointikiekko).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti