tiistai 22. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Kissaklaani antoi meille hyvän mielen haasteen jo huhtikuussa, mutta kiireet ja laiskuus lykkäsivät siihen vastaamista.

Haasteessa kuuluu jakaa ainakin kymmenen asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä (ja jos saa haasteen uudelleen niin viisi lisää).

Tässä siis kissakolmikon hyvän mielen asioita:

1. Lihapäivät eli päivä, jolloin saa yhdellä ruokailulla raakaa lihaa. Näitä saisi varmaan olla kissojen mielestä paljon lihaa, mutta jotenkin purkkiruoat ovat helpompia ihmisen kannalta, kun ei tarvitse muistaa ottaa ruokaa sulamaan jo aamulla.

2. Ulkoilu, tästä tosin nauttii tällä hetkellä pääasiassa Topi, mutta myös Tessa on alkanut lämmetä ulkona ötökkäjahdille.

3. Raksusekoitus päivä, päivä jolloin ihminen tekee useammasta raksulaadusta käyttösekoituksen muovirasiaan ja kissat yrittävät nappailla tippuneita raksuja tai jopa syödä itsensä pusseista läpi(Topi).

4. Sulkahuiskat, Tessan lempileluja, jotka kelpaavat myös Topille. Minttu suosii lentävän version sijaan enemmän pelkkää keppi+sulat yhdistelmää.

5. Mamin vapaapäivät, mami on kotona koko päivän ja hyvällä säkällä jaksaa vielä ulkoiluttaa, leikittää ja temppukouluttaa.

6. Kärpäset, vasta yksi on tänä kesänä tullut sisälle asti ja toivomme lisää välipalakärpäsiä.

7. Jauheliha, sitä saa harvemmin lihapäivänä, mutta ihmiset antaa siitä kokatessaan maistiaisia, nam.

8. Painikaveri, on kiva leikkiä hippaa ja vähän painia kaverin kanssa, kun ihmiset ei kuitenkaan jaksa leikittää tarpeeksi.

Myös omistajalta pari asiaa :)
9. Viereen nukkumaan tulevat kissat, ihana huomata, että kissat nukkuvat siellä missä itse oleskelen.

10. Parvekkeen verkotus suunnitelmat, maanantaina selvisi, että parvekkeen saa verkottaa, joten suunnitelmia teen ja toteutusta odottelen isäni avulla. Saavat kissat turvallisesti hengailla parvekkeella ja voin tuulettaa kämppää parvekkeen ovi auki :)


Haaste kuuluu antaa eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle. Täytyy kertoa heille että he ovat saaneet haasteen ja mainita haasteen antaja postauksessa (ja linkittää, jos blogi on julkinen).

TTM -tiimin ihmisvetäjä haluaa antaa haasteen seuraaville blogeille:
Lulu, Lea ja Lotta
Koko lailla kissamaisesti
Karvahelvetti
Kennel Inkaliljan & Kissala CAT-INKA
Miu!kas kissablogi

1 kommentti:

  1. Kiitokset haasteesta. Vastasimme siihen kuitenkin jo vähän aikaisemmin joten vinkataan vain että ne kiitokset pätevät vielä tänäänkin.

    Aurinkoista kesää teidan porukalle.

    VastaaPoista