lauantai 12. toukokuuta 2012

Purr purr

Täällä on nyt virallisesti menossa Mintun toinen kiima. Ensimmäinen alkoi reilu kaksi viikkoa sitten ja oli varsin hiljainen ja helppo. Tosin oli se myös huvittavaa seurata kuinka Minttu oikein vonkasi Topilta, joka ei yhtään tajunnut miksi kaveri oli hassu ja yritti vain painia Mintun kanssa.

Tämä toinen kiimakin on ollut varsin hiljainen ja helppo. Topi on vieläkin ihan ulalla Mintun oudosta käytöksestä ja nyt minä olen se ketä jatkuvasti häiriköidään naukumisella ja kehräämisellä ja seuraamisella, kun tyttöä pitäisi paijata koko ajan.

Minttu onneksi vaikuttaa helpolta kiimailijalta, joka ei vie yöunia tai ole merkkaillut tietääkseni mihinkään. Huomenna tytölle tulee 10kk täyteen, joten tämä olikin odotettavissa. Ruokakin tytölle maistuu vielä hyvin. Torstaina ostin kissoille lihoja ja saivat niitä päiväruoaksi ja Minttu söi suurimman osan kaikkien kolmen annoksista...

Tasan neljän viikon päästä on Mintun noviisiluokka Hyvinkäällä, jolloin selviää enemmän tytön tulevaisuudesta. Mikäli Minttu menee rekisteriin, joudun kestämään kiimailevaa kissaa vielä ainakin tammikuuhun asti, jolloin testaan tytön terveyden ja toivon mukaan astutan terveillä papereilla. Mikäli Minttu ei mene rekisteriin, on todennäköisin ratkaisuni Mintun sterilisaatio. En ole niin hullu, että huvikseni pitäisin kiimailevaa kissaa leikkaamattomana.

Minttu on myös aikuistunut ulkonäöltään, vaikka on kyllä vielä aika kakara käytökseltään kiimojen ulkopuolella. Hoikka Minttu on suuresta ruokahalustaan huolimatta, muttei liian laiha onneksi.

Kollejakin olen jo alkanut katsella sillä silmällä Mintulle, mutta tällä hetkellä ei niin kovin hyvin ole hopeakolleja tarjolla (ainakaan täplikkäitä) ja harkitsen myös punaista kollia vaihtoehtona (joka auttaisi saamaan punaisia ja kilpparityttöjä).

Että tällaista täällä tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti