torstai 7. kesäkuuta 2012

Tutustumista

Tiistai iltapäivällä päätin alkaa tutustuttaa Mikkea isompiin kissoihin, sillä eristysmenettelyt olivat vaivalloisia eikä Mikessä näkynyt mitään syytä eristää (puhdas nenä ja korvat, ei näkyviä ulkoloisia).

Tiistain jälkeen Mikke on viettänyt osan päivää meidän muiden kanssa valvovan silmän alla, sillä isommat kissat ovat käyttäytyneet nätisti pikkuista kohtaan. Mikelle on kyllä kahden vanhemman puolesta vähän suhistu ja läimitty, mutta tällä hetkellä sähinää tulee vain, jos Mikke tunkee kylkeen, ja läimintäkin alkaa erityisesti Tessan puolelta vaikuttaa leikiltä. En vielä tiedä yrittääkö Tessa leikkiä Mikellä vai Miken kanssa. Yhden kerran Mikke huitaisi tassulla Topia nenään ja sai sitten kunnon lämärit takaisin. Eli ihan kaikkea ei vielä uudelta oudolta otukselta sallita, vaikka saakin aika vapaasti kulkea ja leikkiä vieressä.

Minttuakin pikkuinen kiinnostaa, mutta suhtautuu pentuun enemmän huomiotta jättämisellä ja väistelyllä. Onhan tuollainen karvapallo kuitenkin aika epäilyttävä.

Tässä taas muutamia kuvia :)


Tänään ei Mikelle ole tullut eilisestä yhtään lisää painoa, mutta tuollaisen pallomasun kanssa voi olla kyse ihan siitä, että erityisesti eilisen vietti pääasiassa meidän muiden kanssa ja leikki, eikä imuroinut kermakuppia tyhjäksi koko päivää. Kahdessa päivässä tuli kuitenkin melkein 50g painoa, että saa sitä yhtenä päivänä vähän rauhoittua toi painonnostokin.

Saa nähdä mitä Mikke tykkää, kun lauantaina vietetään Mintun kanssa koko päivä Hyvinkään näyttelyssä ja Mikke joutuu olemaan kylppärissä koko päivän, sillä en uskalla vielä jättää sitä näiden isompien leikkikaluksi. Ruokaakaan ei oikein voisi pennulle jättää, kun ainakin kermat tasan katoaisi noiden isompien mahoihin.

1 kommentti:

  1. On se kyllä söpö veitikka :) Olen myös tulossa lauantaina näyttelyyn pyörimään :)

    VastaaPoista