lauantai 1. syyskuuta 2012

Kasvattajanimi!

Elokuussa tapahtui muutakin kuin näytelmiä ja reissaamista, sillä ollessani äidillä tuli postissa paksu kirje kissaliitolta. Kirjeen sisältä paljastui kasvattajanimeni! FI*Errun on nyt kasvattajanimeni (oli toinen vaihtoehtoni eli ensimmäinen muistutti liikaa jotain jo olemassa olevaa nimeä). Olen tähänkin nimeen kyllä tyytyväinen.

Erru on vanhin lempinimeni ja niitä harvoja, joita minulla on koskaan ollut. Vanhempani kutsuivat minua jo Erruksi vauvana ennen ristiäisiä, joten lempinimi on lähes yhtä vanha kuin minä. Errun Eurooppalaiset myös kuulostaa hyvältä ;)

Pääsette tuoreille kotisivuilleni kasvattajanimeä klikkaamalla tai blogin oikean reunan linkin kautta. Sivut ovat vielä työn alla, joten otan mieluusti ehdotuksia siitä mitä haluaisitte sivuille lisää tai mahdollisia muutostoiveita.

Tämä kasvattaja asia hiukan myös pakottaa paljastamaan henkilöllisyyteni, mutta vielä en sitä halua täällä blogin puolella huudella, joten kiinnostuneet voivat sen nettisivuiltani käydä katsomassa.

Tässä pitäisikin muutaman viikon sisään käyttää kissat siitostesteissä (FIV+FeLV kaikilta, veriryhmä Mintulta ja luultavasti sienitesti 1-3 kissalta), jonka jälkeen ollaan taas askel lähempänä astutusta, joka tapahtuu tosin vasta Mintun ultrauksen jälkeen ensi vuoden puolella.
Ihan vielä ei kannata alkaa kissanpentuja kysellä, mutta kerron kyllä suunnitelmien etenemisestä sekä täällä, että nettisivuilla :)

3 kommenttia: