perjantai 31. elokuuta 2012

RUROK tulokset

Melkein viikko kulunut, kun laiska bloggaaja ei ole saanut tuloksia kerrottua tännekin kaikelle kansalle.

Näyttely oli oikein mukava. Tapasin paikan päällä paljon tuttuja ja aika kului nopeasti jutellessa kissoista ja etsiessä nettituttuja.

Mintulla oli tuomarina Jarmo Räihä, joka on minulle tuttu kotikissanäyttelyistä, joissa hän on arvostellut Tessan ja Topin. Oli myös mukava saada arvostelu arvostelulappua myöten suomeksi (paremmat mahdollisuudet saada selvää).

Räihä tuntui pitävän Mintusta ja mm. vartalosta ja turkista tuli kehuja. Pää nyt edelleenkin kaipaisi pyöreyttä lisää ja ujostelija Minttu antoi taas kiltisti käsitellä itseään, vaikka suunnilleen loikkasi syliini, kun Räihä päästi ensimmäisen kerran irti :D Serti tuli ja kuulemma vaan ahkerasti käyttämään kissaa näyttelyissä(luultavasti mm. ujouden takia, jos se siitä rohkaistuisi).
TP valintoihinkin saatiin kutsu, mutta ei siellä kakarat aikuisille pärjää. Mutta sielläkin Räihä kaikille sanoi, että tässä on hyvä vartalo, mutta pää ei vielä ole valmis. Itsehän pidän Minttua hoikkeliinina, mutta ei kai se sitten niin huono ole, jos sitä on nyt jo ainakin 3 tuomaria kehunut ääneen.

Arvostelun oltua Mintun osalta ohi, ostin tytölle huumausleluja. Kattipuodista tarttui mukaan kissanmintulla höystetty tappi kissakankaalla ja seeprakuvioinen valeriaanapötkö. Tällä hetkellä tuntuu, että nämä kolme eivät juurikaan tajua tuon valeriaanan päälle, vaikka sen pitäisi tehota lähes kaikkiin kissoihin. Kissanminttulelu on huomattavasti suositumpi, mutta se saattaa johtua myös koosta, kun se on paremman kokoinen leikkeihin.

Ilmoitin Mintun ja Topin nyt Ery-Sydin Drive-In näyttelyyn, joka pidetään Helsingissä 3.11.12. Eurooppalaiset ja varsinkin kotikissat arvostellaan yleensä aika myöhään niin saan sitten kerrankin näyttelypäivänä nukkua aamulla pidempään kuin kuuteen ja Mintun pitäisi valmistua Championiksi. Topi lähtee kaveriksi ja hankkimaan kokemusta ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tuollainen komea kolli pärjäisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti