maanantai 19. elokuuta 2013

Nimet

Rekisteröintipaperit menivät tänään postiin, joten nyt kerron nimet kuten lupasin.

Eli syntymäjärjestyksessä:
Punainen paroni (Uuno)
Hehkeä herttuatar (Kermis)
Riehakas ritari (Sirvi)
Korea kreivitär (Kilpuri)
Lupsakka lordi (Pullu)
Mahtava markiisi (Hämy)

Lisänä tietty kuvia tältä illalta.

Pullu ja unikaveri.

Kilpurilla menossa tassupesu.

Toiset nukkuu, toiset ei. Pullu ja Kilpuri yrittävät nukkua, kun Sirvillä menee vielä lujaa.

Kermis ei muistanut pestä naamaa ruokailun jälkeen. Siitä ruskeat sotkut.

3 kommenttia:

 1. Pullu on löytänyt erinomaisen unikaverin! ;) Nimimerkillä minun tekemä :D

  VastaaPoista
 2. Minkä ikäisenä noi pikkuset on alkanut kiipeilemään? Mulla on täällä 2kisuvauvaa, jotka täyttää perjantaina 3-viikkoa. <3 Osaako sun kisuvauvat käyttää jo raapimispuuta? :)

  Me annettiin keväällä 2tyttökissaa pois uuteen kotiin, uus omistaja vannoi leikkuuttavansa neidit, mut heinäkuun puolessa välissä laittoi viestiä, että toinen oli saanut 5pentua. Ja sisko laitteli viestiä sille sitten, että ostaa sen toisen kissan, no se sit ilmoitti, että sekin odottaa pentuja. Niimpä oli sit elokuun alussa 2makkaraa pyöräyttänyt ja pennut oli 5-päivää vanhoja kun Mammakissa pääs takas kotiin! <3 Opinpa siitä sit, että kun jonkin eläimen uuteen kotiin joskus annan/myyn, ni pidän kovan kuulustelun, ennenku uuteen kotiin muuttaa. Onneks saatiin Miuku kotiin, ku eiköhän ks. kissan omistaja anna toisen tytön kohta taas lisääntyä, kunhan saa nykyiset pennut hoidettua.. Tosin toivottavasti ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiipeilyä sohvalle jne yritettiin ja vähitellen onnistuttiin kai jo neliviikkoisina. Ainakin yksi pennuista on ottanut emostaan mallia ja raapii välillä kissojen suosikki raapimistolppaa. Muiden en ole nähnyt vielä niin tekevän.

   Poista