torstai 22. elokuuta 2013

6vk

Kilpuri (649g) ja Sirvi (726g) vieressäni päikkäreillä.

Näillä kahdella on eniten toisiaan muistuttavat päät/naamat ja nukkuminenkin osataan koordinoida hienosti.

Uuno (692g) tapasi tänään toistamiseen uudet ihmisensä, joiden luo muuttaa kuuden viikon päästä. Uunon piti sitten isona poikana esitellä mm. hiekkiksen käyttötaitonsa.

Pullu (713g) ja Uuno vuorostaan päikkäreillä sohvalla.

Hämy (722g) ja Kilpurin takamus.

Kermis (630g) ja Hämy haukottelevat.

Kermis ei ole vieläkään putsannut nenäänsä ruuasta ja on saanut uuden nimen vauvanimensä tilalle. Tyttö jää siis kotiin ja uusi nimi on Nuttu. Kermis -nimen piti alun perinkin olla vain vauvanimi, kuten muidenkin kohdalla ja pitkän pohdinnan (ja poikaystävän mielipiteen kysymisen) jälkeen päädyimme Nuttuun.

Samaan aikaan aika tuntuu kuluneen hitaasti ja lentäneen tosi nopeasti. Puolet pentujen emon hoivissa kasvamisajasta on jo takana ja villeimmät 6vk edessä. Kaikki pennut ovat ihania ihmisistä tykkääviä, leikkisiä, nälkäisiä riiviöitä. Kaikki kelpaisivat minulle luonteensa puolesta, ihanista nassuista puhumattakaan, mutta valitettavasti on pysyttävä järkevänä ja annettava vauvoja sulostuttamaan myös uusia koteja ;)

4 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöläisiä!

  Linkitin teidät Naukulan lukulistalle, toivottavasti se sopii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii, sopii, kissojen kuulumisia saavat kaikki lukea :)

   Poista
 2. Miten kissanpennut voi opettaa syömään kiinteää ruokaa? Siis pitää oottaa, että kissanpentu ite kiinnostuu vai? :o Pennut täytti perjantaina 4viikkoo, käy aina haistelemassa ku emo syö, mut ei maista vai eikö sit osaa maistaa? Vettä ne käyvät aina vesikupista lipittämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpoin tapa on antaa vaan ottaa emosta mallia. Jos haluaa hiukan avittaa tai emoa ei ole, niin voi pistää pennun suuhun hiukan ruokaa, että maistaa sitä edes. Ainakin pari näistä innostui maistettuaan syömään lautaseltakin. Osa pennuista ei vaan halua syödä kiinteää ennen kuin on pakko eli maidosta huolimatta on nälkä.

   Poista