torstai 26. syyskuuta 2013

A-pentue 11 viikkoa

Pennut täyttivät tänään 11 viikkoa ja luovutus lähestyy. Vauhtia riittää edelleen ja tihutöidenkin makuun ollaan päästy vai miltä nämä teistä näyttävät?

21.9.13

24.9.13

Kivaa on myös keittiöpyyhkeen alas repiminen (on keittiökaapin kahvassa roikkumassa) ja keittiöpöydälle pomppiminen. Aika kilttejä tapauksia nämä onneksi ovat, mitä nyt on vielä 'ihminen saa syödä sohvalla rauhassa' -koulutus kesken.

Sylimussukoita näistä on myös tullut:

Uunosta ei löytynyt tuoretta sylikuvaa (laiska kuvaaja), joten Uuno tyttöjen kera.

Pullu ja Hämy

Hämy

Kilpuri ja Nuttu

Sirvi

Jos joku kaipaa sylimussukkaa, niin täällä on vielä Sirvi, Kilpuri ja Pullu sitä ihan omaa syliä vailla.

3 kommenttia:

  1. Etkö tiennyt, että vessapaperi kannattaa säilyttää kaapissa? ;) Meillä se on niin aikuistenkin kanssa, talouspaperi ainakin on aina kaapissa piilossa... Meillä keväällä olleet pennut olivat erikoistuneet verhoissa kiipeilyyn ja nyt odotan kauhulla aikaa, jolloin uudet pienet aloittavat saman homman. Syyspimeällä on hankala pitää verhoja solmittuina ylös, kun niitä haluaisi pitää illalla kiinni (ei sälekaihtimia). :)

    VastaaPoista
  2. Meillä vain Topi joskus silppusi pari kerrosta paperia äärimmäisessä tylsyydessä eikä vessassa ole edes yhtäkään kaappia tai muuta suljettua tilaa. Toivottavasti olisi vain ohimenevä vaihe tai pitää kehittää suojaustapa.

    VastaaPoista
  3. Siellä on ollut kissamaisia harjoituksia! Myös sylittely.

    VastaaPoista