sunnuntai 1. syyskuuta 2013

7-viikkoiset

Pennut täyttivät 7vk jo torstaina, mutta kiireiden ja väsymyksen takia en ehtinyt mussukoista laitella kuvia tänne. Tässä siis kuva koostetta muutamalta päivältä.

Torstaina siskollani oli "karmea" kohtalo joutua kollipentulauman alle ;)
(Edessä Sirvi, takana Hämy, välissä Pullu ja Uuno)

Minttu on edelleen mahtama emo, mutta on alkanut ehkä saada vähitellen takaisin myös omaa identiteettiään. Maitobaari on vielä pennuille auki ja se hoikasta emosta näkyy (tai siis hoikkuus johtuu siitä).

Tämä kuva vain jotenkin kuvaa Hämyn luonnetta. Poika on todella söpö ja vekkuli tapaus. Kaikilla pennuilla on kyllä selkeästi oma luonteensa.

Tuttu näky tässä taloudessa nyt. Kuvassa ovat kaikki kuusi pentua, bongaatko Pullun :)

Tessakin tulee pentujen kanssa hyvin toimeen. Joskus pennut ovat kyllä tyhmiä ja niitä pitää lähteä karkuun, mutta joskus pitää yrittää leikkiäkin.

Loppuun vielä video tältä päivältä, jossa Kilpuri harjoittelee sulkien möyhennystä.

3 kommenttia:

 1. Voi sun sisko parkaa, ihan puistattaa toi tapahtuma ;D

  On ne vaan ihania noi kakarat <3

  VastaaPoista
 2. Osuvasti sanottu, että Minttu alkaa saada takaisin myös omaa identiteettiään. Minustakin kissa muuttuu kuin toiseksi sillä siunaaman hetkellä, kun se synnyttää pennut. Mutta pentujen lähdettyä tuo oma entinen identitetti palaa kokonaan, eikä ainakaan Ruska ensimmäisten pentujensa perään yhtään maukunut eikä ihmetellyt, kun viimeisetkin vietiin. Minttu näyttää toisiaankin hoikalta.
  Ihania nuo pentukasat. Näkyisikö jokin osa Pullua pesän takaosassa kaikkien muiden alta?
  Vai onko se "osa" keskellä röhnöttävän käpälä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mintun maha oli niin iso, että se vaikutti kyllä jo tiineysaikana, mutta nyt alkaa vähitellen tulla huomiota vaativa kaverini takaisin äidin roolista. Pullu löytyy Kilpurin ja harmaan tyynyn välistä. Sieltä näkyy vain hiukan kroppaa, mutta isommasta kuvasta näkyy kyllä kuviot :)

   Poista