torstai 5. syyskuuta 2013

Pennut 8vk

Mihin tämä aika oikein katoaa? Pennut täyttivät tänään 8vk ja rokotuksia lykkää vain rekisterikirjojen odottelu. Kuukauden päästä voivat jo ensimmäiset muuttaa omiin uusiin koteihin (, joita Kilpuri, Sirvi, Hämy ja Pullu vielä etsivät).

Kilpuri tänään 864g. Ihana neiti itsenäinen, joka kuitenkin kehrää helposti ihmisille ja tykkää läheisyydestä. Kun ehtii omilta kiireiltään siis.

Hämy tänään 949g. Sydäntenmurskaajan naamalla varustettu ihana pieni poika. Ainoa vika on rufismi, eikä sekään lemmikkinä olossa haittaa yhtään mitään.

Pullu tänään 951g. Aiheuttaa selittämättömiä rakkaudentunnustus lässytyksiä. Kuka tahtoo oman kehräävän rakkauspakkauksen?

Nuttu tänään 850g. Ihana nenän ikisotkija, söpöstysotus ja, mikä ihaninta, ihan mun oma <3


Sirvi tänään 977g. Siskoni sanoo, että Sirvillä on leijonan naama, no niinhän sillä on. Tämän pojan olemuksessa on jotain tuskallisen Topimaista. Tämän pienen sydän pitää voittaa, mutta on todellakin sen arvoinen.

Uuno tänään 968g. Herra (tyhmän)rohkea, riiviön alku ja silti niin ihana, että sydämeen sattuu. Onneksi poika menee hyvään kotiin ja saan kuulla pojan kuulumisia edelleen.

Täytyy olla kasvattajana tyytyväinen, että näin hieno pentue syntyi. Kukaan pennuista ei ole täydellinen, mutta täydellisyyshän on tylsää ja vaihtelu puuttuisi kokonaan maailmasta, jos kaikki olisivat täydellisiä. Se, mihin lemmikeissä (ja ihmisissä) kiinnymme, on pienet oikut, "virheet" ja ominaisuudet, joita täydellisen kaava ei edes tunne.

2 kommenttia:

  1. Voi Kilpuri on todella kaunis neiti ♥

    VastaaPoista
  2. Hienot kuutoset ja kaikki vielä erilaisia. Kyllä minäkin hiukan ylpeä olen näistä Ruskan lapsenlapsista. Tuossa iässä pennut näyttävät niin suurikorvaisilta ja honteloiltakin. Meillä pikkuiset tädit ja setä ovat vielä pyöreitä ja pehmeitä (4 ½ viikkoa).

    VastaaPoista