keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 2013: Luukku 18

Joku on unohtanut informoida Minttua siitä, että nyt olisi hyvä aika pitää talvitauko kiimailusta. Neiti vetää nyt joka toinen viikko kiimailua ja lepää viikon välissä. Kiimassa mm. poikaystävästäni tulee Mintun "bestis". Sukkahierontakin tuntuu niin ihanalta:


Tessa ei paljon Mintun kiimoista välitä.

Tänään tuli myös näyttelyvahvari RUROKiin lauantaille 28.12. jolloin Nuttu ja Jack (ent. Pullu) osallistuvat arvosteluun. Jackille arvostelu onkin ensimmäinen, vaikka näyttelyssä on kaverikissana kerran ollut. Mielenkiinnolla odotan, mitä tuomari Jackista sanoo. Jackilla tuomarina Mira Fonsén ja Nutulla Linda Knyova. Muitakin eurooppalaisia on EMS koodien mukaan paikalla ihan mukavasti.

Olemme menossa myös SUROKiin Lahteen 25.-26.1.14 isommalla porukalla. Omista kissoistani paikalla la Minttu, Nuttu ja Sirvi ja sunnuntaina vain Nuttu ja toimin myös assistenttina sunnuntaina. Jack on myös tulossa kumpanakin päivänä Lahteen, joten Minttu osallistuu myös siitosluokkaan lauantaina. Paljon jännitettävää siis tulossa ja hiukan haastettakin, kun en kolmen oman kissan kanssa ole koskaan ollut näyttelyssä.

1 kommentti: