keskiviikko 19. helmikuuta 2014

46h jäljellä, mutta kuka laskee

Perjantaina on minulle ja Mintulle jännä päivä. Lähdetään kahdestaan (matkan järjestäjän kyydissä) tyttöjen näyttelyreissulle Tallinnaan. Itse käyn vielä aamulla tentissä, josta kotiin kiireellä hakemaan kissa matkaan ja kohti länsisatamaa. Muut kolme kissaa jäävät siskoni hellään huomaan (lue nukkumaan ja syömään) kotiin.

Tämä on ensimmäinen kerta ulkomailla kissanäyttelyssä minulle sekä Mintulle, joten hiukan jännittää ja passien pakkaus on jo nyt tarkistettu pariin otteeseen. Toivottavasti Minttu saa ainakin toisena päivänä sertinsä ja valmistuu International Championiksi ja mieluusti tulisi se kaksi sertiä niin olisi GIC titteliä varten myös jo ulkomaanserti. Lauantain tuomari Vladimir Isakov oli Nutulla syksyllä tuomarina ja ymmärtää ainakin eurooppalaisten päälle rotuna. Sunnuntaina tuomari Marina Vinkel on vain tutun kuuloinen nimi, mutta erityistä tietoa tai kokemusta ei hänestä ole.

Luultavasti kaikki menee hyvin, kunhan saan Mintun perjantaina kotona rattaisiin ilman maratonmetsästystä, mutta mukaan tuleva tavaramäärä on kyllä ihan järkyttävä, vaikka yritän pakata kevyesti. Omia tavaroita on se repullinen, mutta ne kissatavarat vie vähän enemmän tilaa :)

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi ku jännää! :) On se vähä eri mennä ulkomaille näyttelyyn. Voin uskoa, että kissatavaraa on paljon :D

  VastaaPoista
 2. Onnea teille näyttelyyn ja mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan :€) Ehkä sinne itsekin joskus ekaa kertaa. Odotan innolla kuulumisia :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Jackilta ja hänen ruokkijoiltaan! Laitahan heti kuulumisia ja muistakaa nauttia reissusta! :)

  VastaaPoista