keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Eurooppalaiskissarenkaan esittelynäyttely Salossa 2.2.14

Viime sunnuntaina Eurooppalaiskissarengas järjesti esittelynäyttelyn Salossa esitelläkseen Salolaisille eurooppalaisia eri väreissä ja muita rotuja. Paikalla oli yli 20 eurooppalaista, joista lähes kaikki olivat eri värisiä. Meidän jengistä paikalla olivat kaikki eurot. Muiden rotujen edustajia oli 30 mm. ragdoll, somali, persialainen, itämainen lyhytkarva ja varsinaisia harvinaisuuksia kuten La Perm pitkäkarva ja Selkirk rex pitkäkarva.

Yleisöä kävi tapahtumassa oikein mukavasti ja arpajaispöydän palkinnotkin löysivät tehokkaasti uusia omistajia. Myös näin esitteilleasettajan/tapahtuma-apulaisen näkökulmasta tapahtuma oli oikein onnistunut ja mukava. Paljon ei ehtinyt istua, kun vähintään sai omista kissoistaan olla kertomassa, jos ei auttanut tapahtuman pyörittämisessä (arpaijaispöytä ja rotuesittelyt).

Sirvi oli aamulla ennen näyttelyn avautumista hommassa mukana asenteella "kattiakin kiinnostaa".


Minttu käyttäytyi normaalisti eli vaikutti häkissa suht rennolta, mutta omistaja tietää, että käytössä oli näyttelysosiaalisuusposeerausvaihe.


Nuttu vaikutti aidosti porukan rennoimmalta ja nukkui ja tarkkaili ohi kulkevia ihmisiä.


Yllätyksekseni meidän mököttäjämies valittiin yleisön suosikki eurooppalaiseksi! Liekö syynä ollut söpö naama, hieno väri ja kuvio tai rotuesittelyjen aikana täplikkäiden puolesta täplien esittely yleisölle lavalla. Osasi Sirvi kuitenkin välillä käyttäytyä nätisti ja edustavasti, vaikka mielipide häkissä kökkimistä tuli selväksi. Yleisön suosikki muiden rotujen edustajista oli punanaamio ragdoll.


Näyttelyssä oli paikalla myös Nutun ja Sirvin sukulaisia, sillä mm. mummo Ruska ja puolitäti Rauha olivat myös paikalla.

PS. Sirvi etsii yhä omaa kotiaan, kissakaveri olisi iso plussa.

2 kommenttia:

  1. Tässä on kiitettävästi tietoakin näyttelystä. Minulta meni ohi muut rodut, kun olin niin tiiviisti siellä kahviossa. Täydensin tästä ragdollin punanaamioksi omaan blogiini. Kuvat ja tietoja sain Kristiina Paavolalta, jonka kissa Rolle on myös sukua, vaikka onkin syntynyt Feronian kissalaan. Rollen emo on Pinkkitassun kantaemo Pupu kuten Ruskankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että näyttelyssä saattoi olla enemmänkin pentujen sukulaisia, mutta en ole niin perehtynyt, että mainitsin vain varmoiksi tietämäni :)

      Poista