keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Uusi peti

Ostin vähän aikaa sitten kissakaverini tekemän pedin, kun bongasin sen facebookista. Kissat ensin tietty suhtautuivat petiin uteliaan välinpitämättömästi (vain kissat voivat olla yks hailee ja mikä tää on asenteella yhtä aikaa).

Ensin petiä vaan testailtiin hetki nököttämällä siellä
tai kaivamalla sitä aarteen toivossa...

Pidemmän oleskelun jälkeen petiä on jopa ajoittain käytetty. Ensin Tessan toimesta
ja Nuttukin sortui maanantaina, kun olin kissojen ei edes päällä olevan uuden lämpötyynyn siirtänyt pois tieltä pesän päälle.

Lattia on toki kissojen mielestä yleisesti tyhmin paikka ikinä pitää mitään pesää, mutta se on nyt siellä keräämässä tuttuja hajuja, sillä tästä tulee ainakin seuraavaan näyttelyyn kissojen näyttelypesä. Värit sopii pinkkiin sturdiinkin hyvin ;)

7 kommenttia:

 1. Olettekos te menossa Saloon? Minä ajattelin ajaa sinne joko lauantaina tai sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saloon ei valitettavasti nyt lähdetä, kun kissojen orjan synttäri viikonloppu + ilmottautumisaikaan Minttua ei teoriassa voinut ilmoittaa mukaan enkä sitten jaksanut lähteä Nutun kanssa vaan nuortenluokkaan niin kauas. PetExpo on meidän seuraava näyttelyreissu.

   Poista
 2. Ai, miten ihana UPPOPETI! Meille kans tollainen!

  Salon läsnäolo kiinnostaa myös allekirjoittanutta. Näillä näkymin nakki napsahti tänne istumaan rotupöytään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yllättävää kyllä uppopeti ei ole yhtä kiva kuin matalammilla reunoilla oleva, jossa saa pötkötellä pidempänä. Yllä mainituista syistä jää Salon näyttely väliin. Mahdollisesti tulee anoppi ja appi kokelaskin sunnuntaina kylään niin saa lauantainakin siivota kissa-allergista poikaystävän isää silmällä pitäen.

   Poista
 3. :D Loistavaa jos pesä kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa, jopa Minttu nukkui siellä, kun lämpömatto oli lämpimänä :D

   Poista