tiistai 3. helmikuuta 2015

B-pentue 1vk

Siskoni kävi tänään katsomassa pentuja (asui Mintunkin kanssa saman katon alla 2,5v, joten Minttu luottaa siskooni eikä stressaannu liikoja eikä siskollani ole lemmikkejä) ja pyysin samalla kuvaamaan pennuista 1-viikkoiskuvat miehen järkkärillä (mieheltä löytyy jopa epäsuorasalama, mutta itse en osaa juuri järkkärillä kuvata kuin automaatilla). Tässä siis pari kuvaa kustakin ja pari yhteispotrettia.

Kilpikonnahopeatiikeri/täplikäs:


Kilpikonna(savu)


Sininen


Ruskeatiikeri/täplikäs


Sinikilpikonnatiikeri/täplikäsSitten pari ryhmäkuvaa parhaasta päästä:
Tässä jopa voi sanoa kaikkien katsovan oikeaan suuntaan:

Sitten kuva siitä millaista pentujen kuvauksen todellisuus on ja meno suurimman osan ajasta varsinkin isommalla joukolla:

Lopuksi vielä esimerkki siitä, miksi pienten pentujen kanssa pitää kuvata nopeasti ja tehokkaasti. Voi ilmaantua ylimääräisiä avustajia tarkastamaan tilannetta(Minttu ja Mintun mini me):

Kuten kuvista näkee, kolmella pennulla alkaa olla jo silmät auki, mutta ruskeatiikeri ja kilpikonna vasta alkavat availla omiaan. Pikku Myy lempinimen itselleen jo hankkinut sinikilpikonna näkee ja kuulee jo niin paljon, että tulee juteltaessa pentupesän etureunaan moikkaamaan ja ihan kuin tykkäisi jo olla ihmisten kädellä/paijattavana. Toki ihan vauvojahan 7vrk ikäiset olevat, joten oikeita johtopäätöksiä ei voi oikein vetää.

4 kommenttia: