maanantai 18. heinäkuuta 2011

Näyttelystä

Näyttelyyn lähdettiin eilen aamulla hiukan kahdeksan jälkeen, koska terveystarkastus alkoi yhdeksältä ja haluttiin olla paikalla ajoissa. Oltiinkin paikalla jo ennen yhdeksää ja jo silloin päästiin tarkastusjonoon (joka liikkui jo). Paikat saatiin valita itse, joten valittiin aika keskeltä vierekkäiset häkit kisuille ja sisustettiin ne.

Mukavaksi yllätykseksi, kisut oli ihan rauhallisia ja käyttäytyivät oikein hyvin koko näyttelyn ajan.

Topi oli hiukan aktiivisempi varsinkin aluksi, kun kaikkea jännää tapahtui ympärillä.


Tessa keskittyi enemmän kauneusuniin.


Mutta kyllä sekin hiukan leikki ja häkkiä kolusi, vaikka nukkumakuvia tässä vain on :)


Ja kyllä Topikin sai unen päästä kiinni.


Mukava yllätys oli, että Tessa oli lyhytkarvaisten pentujen paras (kolmesta, joista toinen vastus Topi) ja pääsi paneeliin.


Ikävä kyllä uusi tuttavuus Yasmine voitti pitkäkarvaisten pentujen parhaana paneelissa myös Tessan. Kaunis kilpikonnavalkoinen persialais-turkkilainen van sekoitus neiti kyllä oli :)


Topi tuli lk pennuissa kolmanneksi (viimeiseksi) kai päänmuodon (ja ehkä hännän mutkan) takia, mutta pään takia Tessa myös voitti sen.

Topi sai kuitenkin kunniamaininta palkinnon yhdistykseltä (pienin pokaali oikealla) ja kaksi ruusuketta (toisen kolmossijasta ja toisen pokaalin kanssa).


Tessa taas sai nuo kaksi isointa pokaalia ja tuon kaksi värisen ruusukkeen. Tessa siis oli toisiksi paras pentu (viidestä) ja värin paras lk pentujen kuvio-valkoinen kissoista (eli voitti Topin :D). Tessa sai myös tuon mitalin, joka taitaa olla vain yleisesti paneeliin päässeille annettava.


Näyttelyssä jaettiin myös reilusti Whiskasin ruokia ilmaiseksi sekä Tessa sai niitä vielä lisää pokaaliensa kanssa. Ikävä kyllä nuo vaan sattuu olemaan viljaruokia (= ei ainakaan Topille), joten taidetaan ainakin kaikki raksut pistää eteenpäin. Sheban kaksi Tessan voittamaa vuokaa tosin syödään kyllä (jos kissat vain suostuvat).


Pokaalit, ruusukkeet ja mitalin laitoin olohuoneeseen bennojen päälle näytille.


Yasmine tuli muuten koko näyttelyn toiseksi, joten ei Tessa huonolle hävinnyt ;) Ja koko näyttelyn voitti kaunis vuoden ikäinen ruskeatiikeri :)

2 kommenttia: