keskiviikko 1. elokuuta 2012

Näyttelytuomisia

Näyttelyissä on suuri riski, että lompakko kevenee ja kotiin täytyy kantaa enemmän tavaraa, kuin toi näyttelypaikalle. Tällä kertaa kotiin tuli niin ostoksia kuin näyttelypalkintoja.

Näyttelyssä ei ollut pokaaleja jaossa, mutta Topi sai kolme hienoa ruusuketta: alin on tuomarin paras ruusuke, kaksi muuta paneeli-/paras kotikissaruusukkeita. Tuomarin parhaat saivat myös valita joko kassin, kirjanmerkin tai rintakorun. Itse valitsin rintakorun, jossa on lilakissa ja hopeinen kuu. Ostin myös metallihakasen, jolla kiinnitin näyttelyhäkin oven paremmin, ettei Topi pikkuisen puskemalla saisi ovea auki. Perinteisesti BIS palkintoon kuului myös RC-raksulahjakortti.

Suunniteltu ostos oli tytöille vänttisen valjaat. Valitsin pinkin ja lilan s-koossa ja valjaat ovat kotona kokeiltuna juuri sopivat ja vatsalenkeissä on reilusti säätövaraa. Oli mukava jutella valmistajan itsensä kanssa ja valjaat olivat 16€ eli saman verran kuin netin kautta valmistajalta tilattuna (mustista ja mirristä valjaat huonommalla valikoimalla ovat 19,90€).

Tässä vielä "Super cute cat"in arvostelulappunen ;)

Ostin myös kaksi sulkahuiskaa: ylempi oli 3€ ja alempi 5€. Näistä varsinkin Tessa tykkää.

BIS-kissat (kategorioiden parhaat) saivat myös primacatin kissanhiekkaa laatikon. Samaa hiekkaa oli näyttelyssä tarjolla näyttelyn ajaksi käyttöön ja ensivaikutelma oli hyvä, mutta Topi ei hiekasta testannut paakkuntumisominaisuuksia :)

Ja näin voi käydä, kun jättää huiskat vartioimatta keittiönpöydälle:

Viimeinen oma ostokseni oli primacat ruokaa(viljattomia ja suurin osa kasvittomia näistä) ja herkkutikkuja. Näihin meni 6,5€, joka on varsin kilpailukykyinen hinta ja kissoille on maistunut tähän mennessä kokeillut.

Tällä hetkellä ihan harkitsen, että kasvattajanimen saatuani liittyisin primacatin kasvattajakerhoon, sillä mieluummin sitä ostan kuin royal caninin vehnämössöjä. RC:ltä syötän vain sen mitä ilmaiseksi saan ja silloinkin vain ne, joissa ei ole vehnää kovin paljon.

1 kommentti:

  1. Toi Primacat vaikuttaa kyl paljon laadukkaammalta kuin RC :) Oon noit jotai herkkuja ostanu mut en tota varsinaista ruokaa koskaa.. Pitäis varmaa testata :)

    VastaaPoista