torstai 2. elokuuta 2012

Valjaiden testausta

Testasin tiistaina tyttöjen kanssa valjaita "in action" ulkoilemalla. Tessa on hiukan ulkoillut aiemmin, mutta jännitti ja alkuun piti hiukan maukua vastalausetta. Vähitellen Tessa kuitenkin huomasi taas ötökät ja rentoutui ja liikkui hiukan. Ulkoilimme noin vartin.Mintun kanssa ulkoilu taisi olla 5min reissu ja Minttu naukui vastalausettaan enemmän kuin Tessa. Ulkona oli epäilyttävää, mutta Minttu uskalsi silti liikkua hiukan. Viime ulkoiluyritys Mintun kanssa päättyi katastrofiin, kun auto ajoi pihatiellä ohi ja säikäytti Mintun pahan päiväisesti. Minttu pääsi silloin pentuvaljaiden takalenkistä irti ja juoksi pelkän päälenkin kanssa flexi perässään, jotta saisin sen pois maatason parvekkeilta. Tämän ikävän kokemuksen takia täytyi hankkia luotettavammat valjaat.


Olen nyt kesälomani toisella osalla, joten nyt on aikaa totuttaa myös tyttöjä ulkoiluun ja Topin pitää tietenkin seikkailijana saada omat tutkimusmatkansa.

1 kommentti:

  1. Sulla on kiva bloki. Seuraan tätä vaikka en paljon kommentoikkaa. Kissalelut on kivoja. Mä oon vanha kissojenharrastaja, yks kerrallaan. Nyt mellä on 4kk. nuori kissanpentu. Jatka vaan kirjoittelua, kyllä täällä luetaan.

    VastaaPoista