perjantai 12. heinäkuuta 2013

A-pentue 11.7.13

Eilen illalla klo 18.20-20.45 Minttu synnytti 6 ihanaa pentua. Ekat neljä tulivat tunnin sisällä toisistaan ja kaksi muuta 20min välein toisistaan. Ekan ja kuudennen pennun välillä oli alle 2,5h eli todella hienosti ensisynnyttäjältä. Tosin tällaisella joukkopainostuksellahan ei ole ihme, että ainakin ekat työnnetään ulos vauhdilla muiden työntäen edessä olevia eteenpäin.


Minttu on ollut esimerkillinen emo ja on hoitanut huolella katrastaan. Parempaa ensimmäistä kasvatusnaarasta ei näköjään olisi voinut juuri toivoa :) Mutta siihen tärkeimpään eli pentuihin syntymisjärjestyksessä ;)

1) punatäplikäs (poika), syntyessään 99g
takapuoli:

2) punahopeatäplikäs (tyttö), syntyessään 117g
takapuoli:

3) vaaleampi hopeatäplikäs (poika), syntyessään 118g
takapuoli

4) kilpikonnatäplikäs (tyttö, jos poika sittenkin niin ruskeatäplikäs), syntyessään 102g
takapuoli:

5) tummempi hopeatäplikäs (poika), syntyessään 118g
takapuoli:

6) kilpikonnahopeatäplikäs (tyttö), syntyessään 105g
takapuoli:

Aamulla oli pentujen paino noussut n. 10g jokaisella, tosin epäilen ett maitoa masu täynnä voi myös vaikuttaa, mutta ainakaan painot eivät olleet pudonneet eli maitoa tulee.

3 kommenttia:

  1. Hei meillä oli KissaKaramellillä melko samanlainen synnytys, 4.7. Kuusi pentua, ekat neljä tunnin sisään. Sitten oli puolentoista tunnin tauko ja kaksi viimeistä syntyi vartin väliajalla. Niinpä meidän ensisynnyttäjä punnersi pentuja aikaan 2h 45 min =)

    VastaaPoista