perjantai 19. heinäkuuta 2013

Simmut rakoilee

Heti eilen mainittuani silmistä, huomasin aamulla kissanpentujen reakoivan aikaisempaa selvemmin taskulamppuuni (jolla hämärästä pesästä etsitään vielä punnitsemattomat pennut värin perusteella). Pikaisesti katsottuna kaikilla pennuilla on tänään silmien sisänurkista silmät jo alkaneet aueta eli pian päästään ihmettelemään pentusten kanssa tasapuolisesti toisiamme. Nyt jo kitistään vähemmän käsissä hengatessa ja saatetaan haistella että tämä nostelija haisee tutulle.

Innolla odotan, kuka pennuista avaa silmänsä kunnolla ensimmäisenä. Kisa on käynnissä ja leikkimielisiä veikkauksia otetaan vastaan :)

Silmien malliesimerkkinä toimii tänään Uuno, joka sattui makoilemaan sopivasti masu täynnä kuvaushetkellä.

Sunnuntaina kämppissiskoni (joka on kesän töissä 100km päässä) näkee pennut ensimmäistä kertaa ja äitini ja toinen siskoni ensi tiistaina. Sitten ollaankin jo todella lähellä torstaita ja 2vk täyttymistä. Mihin tämä aika oikein katoaa? Vaikka en vielä valita. Minusta parhaat kohdat pentujen kasvusta ovat vasta edessä :)

4 kommenttia:

 1. Kohta sitten killitellään sinisimmuja! Ihanaa!

  Siitä väritestistä vielä: Voihan poskarinäytteen ottaa nytkin jo, jos haluaa..
  Kyl sää nää DNA-jutut tajuat. ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Sorry kommentin poisto, tuli iso paha virhe ja oli pakko korjata =)

  Meidän pennuilla aukesivat silmät aikavälillä 7 vrk-11 vrk. Heti perään alkoivat reagoimaan ääniin. Nyt odotellaan, että jalat alkaa kantamaan =) Ja näistä muruista.. veikataan nyt Uunoa, kun se söpeliini on siinä niin tyrkyllä =)

  VastaaPoista
 4. Auuu, emmää kestä tällaisia kuvia! Olen ollut pari kuukautta ihan pois kaikkialta, ja multa on kokonaan mennyt ohi tämä onnellinen perhetapahtuma... Myöhästyneet onnittelut! Ihana katras <3 Oi voi, aijai, täällä iski yllättäen oikein paha lässytyskohtaus. Poistun, ennen kuin alkaa tulla syyntakeettomassa tilassa kirjoitettua tekstiä.

  VastaaPoista