tiistai 25. maaliskuuta 2014

3v

Tessa täytti jo 7.3. 3 vuotta, mutta unohdin asian oikeana päivänä. "Lahjaksi" Tessa on saamassa hampaiden poiston huhtikuun alussa. Ei ehkä kissan käsitys hyvästä lahjasta, ellei mietitä, että mahdollisten hammaskipujen pitäisi loppua sitten poistoista parannuttua.


Vaikka 3v Tessa onkin jo aikuisemman oloinen, ei Tessasta saa jäykkistä tekemälläkään. Kissakakarat ei aina ole kivoja, mutta ihmiset on aina omassa kodissa. Perheeni käydessä minun synttärikahveillani, Tessa oli se joka hyödynsi kaikki rapsuttajat parhaansa mukaan. Kissataloudessa on vaan hyväksyttävä, että kissat aina yrittää varastaa shown ;)

9 kommenttia:

 1. Onnea Tessa. Varphaatkin on onnesta sykkyrällä :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Onnea ja tsemppiä lääkäriin! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea Tessalle vielä jälkikäteen. Tessan turkin valkoiset osat on ihanan lumivalkoisia, siitä näkee, kuinka puhdas Tessa on, ja kuinka puhtaita eläimiä kissat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tessa saa kyllä pari kertaa vuodessa myös ihmisapua puhtauteen. Tessan turkki on rasvoittuvaa laatua, niin puhdistetaan ja kirkastetaan valkoisetkin tarpeen mukaan shampoopesulla. Tessa pärjäisi mielestään kyllä ilman :P

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut ja paljon rapsutuksia lumoavalle kolmivuotiaalle!

  VastaaPoista
 5. Onnea Tessa lahja tulee olemaan tosi kiva kunhan se eka vaihe on ohi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät huumehet kyllä varmasti kelpaa neidille, hammaskiven poiston jälkeen oli jo kivaa huumehöyryissä :D

   Poista