tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivän kuulumiset

Rauhallinen elo jatkuu edelleen ellei hurjia kolmen kissan ralleja huomioida.
Pariinkin kertaan tänään hiukan pelottanut, kun kolme kissaa juoksentelee toistensa perässä joka paikkaan. Leikkiä se selvästi kuitenkin on ja hyvää liikuntaa :)

Myös Tessan ja Mintun suhteen on edistytty. Sähinöiden määrä on vähentynyt ja tytöt ovat leikkineet keskenään. Tessa on myös alkanut käyttäytyä normaalimmin eli juttelemaan, kerjäämään huomiota ja kehräämään.

Topi on myös tänään pessyt Minttua ja näistä kahdesta tulee vielä tosi hyvät ystävät.

Minttu on aivan ihana hurinakone ja leikkisä riiviö, mutta yksi asia on tullut esiin tässä parin päivän aikana. Ruokaansa tyttönen puolustaa sähisemällä, vaikka kaveri olisi keskittynyt omaan kuppiinsa. Tästä syystä on Mintun kuppi pitänyt siirtää hiukan toisista kauemmas, jotta kaikki saavat syödä rauhassa. En pidä tuota kuitenkaan outona, sillä löytökissana Minttu on varmaankin potenut nälkää eikä nyt halua jakaa "saalistaan" kenenkään kanssa vaan tunkee paremminkin kaverinkin kupille.

Eräs kissafoorumilainen sanoi, että viikon päästä kotiutumisesta tuntuu, että Minttu on meillä ollut aina ja tällä sopeutumisvauhdilla (kaikkien osalta) se on luultavasti totta.

Välillä tunnen piston sydämessäni, kun paijaan pienokaista. Tarvitsevathan meidän esikoisetkin rakkautta ja huomiota. Erityisesti Tessan varautuneisuus sai miettimään olisiko Tessa ollut onnellisempi ilman Minttua, mutta nyt alkaa kyllä näyttää siltä, että Tessakin löytää tilanteet parhaat puolet. Sehän on tietysti uusi energinen leikkikaveri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti