maanantai 24. lokakuuta 2011

Tutustumista, kaveeraamista ja värintunnistusta

Meillä elellään edelleen varsin rauhallisesti kaikki kissat yhdessä.

Eilen illalla Minttu oli ihan väsynyt:

Topin ja Mintun tutustuminen on sujunut oikein hyvin ja Topi tänään pesikin Minttua (en ehtinyt saada kuvaa, kun kamera oli eri huoneessa) ja hengailivat yhdessä ikkunasta ulos tuijottaen. Hiukan on myös leikitty yhdessä.

Tessan kanssa kyse on ehkä paremminkin sietämisestä. Uusi tulokas kiinnostaa kyllä Tessaa ja yleensä ovat samassa tilassa ja lähekkäin rauhallisesti, mutta jos Minttu riehuu tai yrittää itse Tessan lähelle niin Tessa ilmoittaa, että "näpit irti kakara" sähinällä.
Eiköhän Tessa kuitenkin suht pian totu uuteen kaveriin.

Sinänsä tämä tuntuu hassulta asetelmalta, kun Topi oli alkuun se sähisijä ja Tessa vain utelias tutkija. Nyt on sitten asetelma hiukan vaihtunut. Ehkä Topille riitti pari suhinaa ennen kaverin toteamista kivaksi.

Olen myös miettinyt pääni puhki tuon pikkuisen väritystä. Onko se nyt sininen, hopea vai sinihopea. Kilpikonnatiikeri se kyllä on, mutta tuota väriä mietin pitkään ja tutkin karvojen tyviä. Kyllä se hopealta mun silmään näyttäis ja miehenkin. Nyt vielä hiukan mietin, onko se vielä sininenkin vai perus mustahopea. Raidat kyllä näyttäisivät niin vaaleilta, että veikkaan sininen. Sitten saadaankin ihana sanahirviö: sinihopeakilpikonnatiikeri. Eiköhän asiaan saada selvyys viimeistään Mintun ekassa näyttelyssä, joka on alustavan suunnitelman mukaan 4.12. oleva Suvakin näyttely.

Sitten pitääkin päättää otanko näyttelyyn kaksi vai kolme kissaa. Topi ja Tessa ovat vielä kummatkin nuorten samassa väriluokassa tuolloin ja Tessa on jo kaksi kertaa peitonnut Topin, joten kannattaako Topia ottaa taas hakemaan pelkkä arvostelu.
Täytyy vielä miettiä, kun tässä on vielä kuutisen viikkoa aikaa ennen näyttelyä.Eikö tyvi näytäkin "hopeanvalkoiselta"Ruokakuppi kuvan lisäksi piti laittaa toinenkin todiste, että kyllä ne tytöt toisiaan kestää, kunhan Minttu ei lähentele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti